BIST 10.742
DOLAR 32,22
EURO 35,08
ALTIN 2.525,80
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırım haddini bilir

'Tarihi fırça' haberi Affan Keçeci'yi cılgına çevirdi. Haberi yapan gazeteye öfke kusan Keçeci şu açıklamayı yaptı:

Abone ol

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, bir gazetede yer alan ve şahsını hedef aldığı iddia edilen ''Yıldırım'dan Tarihi Fırça'' başlıklı haberden büyük üzüntü duyduğunu bildirdi.

Keçeci, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu haberi, hem devlette uzun süredir üst düzey bürokratlık, hem de spor camiasında yıllardır yöneticilik yapan biri olarak büyük bir üzüntüyle okuduğunu belirterek, ''Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçının devre arasında Fenerbahçe Kulübü başkanıyla bir konuşma yaptığımız doğru. Ancak bu görüşme, haberde belirtilen üslubu içeren bir görüşme değil'' dedi.

Her şeyden önce, devletin 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Futbol Federasyonu'nun Asbaşkanı olduğunu ifade eden Keçeci, ''Benimle bugüne kadar kimse, haberde iddia edildiği tarzda konuşmadı ve konuşamaz. Bizim ilişkilerimizde herkes haddini ve yerini bilir. Aramızda iyi bir diyaloğun olduğuna inandığım Sayın Aziz Yıldırım'ı da zan altında bırakan 'Tarihi Fırça' yaklaşımını şiddetle kınıyorum. Bu konuya ilişkin yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı da kamuoyunun bilmesini istiyorum'' açıklamasını yaptı..