BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım Adalı'ya böyle takılmış

Serdal Adalı, Metris Cezaevi'nde takıldığı Aziz Yıldırım'ın kendilerine ne dediğini açıkladı

Abone ol

Tahliye olan Beşiktaş’ın asbaşkanı, F.Bahçe Başkanı’na cezaevi havalandırmasında “Sizin yüzünüzden bizi süs yaptılar” dediğini onun da inşaatçı olmasından dolayı kendilerine esprili olarak “Siz bizim dolgu malzememizsiniz” yanıtını verdiğini söyledi.

"PARA PUL HEPSİ HİKAYE"

Şike davasında F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte tutuklanıp Metris Cezaevi’ne gönderilen ve serbest bırakılan Beşiktaş asbaşkanı Serdal Adalı içeride Aziz Yıldırım ile geçen diyaloğunu anlattı. Habertürk’e konuşan ve “Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin. Çok zor anlarımız oldu. İnsanın özgürlüğü kadar değerli bir şey olmadığını bir kez daha anladım” diyen Adalı “Ne para ne pul hepsi hikaye. Özgürlük gibisi yok. Aile özlemi başka oluyor. Düşünün ABD’de okuyan oğlum dayanamayıp İstanbul’a döndü. Ailem neredeyse parçalanacaktı” dedi.

CEZAEVİNİN ADI: MAĞARA

Adalı, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın genelde revirde kaldığını ifade ederek “Zaman zaman havalandırmada karşılaşıyorduk. Hepimiz içerde tabii ki doğal olarak kötüydük. Ama arada sırada birbirimize takılıyorduk. Ben Aziz Yıldırım’a ‘Sizin yüzünüzden bizi süs yaptılar’ diyordum. O da bana inşaatçı olduğum için, ‘Siz bizim dolgu malzememizsiniz’ diye yanıt veriyordu. Cezaevine herkes mağara diyordu. Biz de içerdeki mağara adamları gibiydik. Orada Fenerbahçe , Beşiktaş meselesi yoktu” diye konuştu.