BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,24
HABER /  MAGAZİN

Aysun Kayacının vahşi rüyası

Aysun Kayacı, Bülent Ersoy'un sözlerini değerlendirirken öyle bir rüyasını anlattı ki..

Abone ol

NTV’de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programında Müjde Ar, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Çiğdem Anad, Bülent Ersoy’un büyük tartışma yaratan ve hakkında soruşturma açılmasına neden olan sözlerini değerlendirdiler.

KAYACI: RÜYALARIMDA MOĞOL ORDUSUNDA SAVAŞIYORUM

Aysun Kayacı, Bülent Ersoy’un neler hissettiğini anlayabildiğini ’terörle mücadelenin teröristle mücadele olmadığını’ söylemeye çalıştığını anlattı. Kayacı, "Çiğdem Hanım bugün bana sorar zannediyordum, senin oğlun olsa askere yollar mısın diye. Birincisi, ben askere giderim. Oğlum olursa da ona bırakırım. Ama şu da olabilirdi, oğlum olursa yollamak istemeyebilirdim, ama ben koşa koşa giderdim. En vahşi rüyalarımda kendimi Moğol ordusunda at üstünde savaşta görüyorum. Gerek olursa ben koşa koşa giderim" diye konuştu.

Müjde Ar ise Bülent Ersoy'a destek çıktı.

MÜJDE AR'DAN DESTEK

"İnsanlar ölmesin demek nasıl suç olur ben de bunu anlayamıyorum. Ben Bülent Ersoy’u sonuna kadar destekliyorum. Helal olsun. Sözlerinin arkasında da duruyor. Geri adım atmadı, atacak diyenler oldu. Ben Bülent’i çok iyi tanıdığım için geri adım atmayacağını tahmin ediyordum. Nitekim öyle de oldu. Alışmalıyız, herkes bir sürü halinde aynı şeyi savunacak, aynı şeyi isteyecek ’evet efendim’ diyecek böyle demokrasi olmaz ki... Demokratik toplumlarda farklı sesler çıkar ve herkes de birbirine tahammül eder."