BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.514,83
HABER /  GÜNCEL

Ayşe Armandan hıyarlık itirafı

Gazeteci Ayşe Arman, 'Full Ekran'da Cengiz Semercioğlu'na ilginç açıklamalar yaptı...

Abone ol

Full Ekran'da Cengiz Semercioğlu'nun konuğu olan gazeteci-yazar Ayşe Arman, "Neco konusunda hıyarlık yaptım, maksadımı aştım" dedi.

Ayşe Arman, Neco'nun Bodrum'da hastane önünde magazinciler tarafından izinsiz görüntülenmesini eleştirmişti. Ancak dün gece canlı yayında; "Maksadımı aştım, hıyarlık yaptım" dedi.

Sınav filminin senaristi Yiğit Güralp de e-mail aracılığıyla Ayşe Arman'a filminde oynaması için rol teklif etti. Ancak Arman oyunculuğa sıcak bakmadığını açıkladı.

Ayşe Arman, Semercioğlu'na şu açıklamaları da yaptı:

Televizyondan bugüne kadar çok teklif aldım ve sonunda denemeye karar verdim. Buzda Dans'ı kabul ettim. TV’ye ve jüri olmayı merak ediyordum.

Hasan Pulur, beni sever. En azından yıllar önce yaptığımız röportaj iyi geçmişti. Hatta bana “Seni bir şey sanmıştım” demişti üzerimde jeanle görünce. Ayşe Özyılmazel’e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Ama Hasan Bey, iyi niyetli bir adamdır.

Emine Erdoğan ile röportaj yapmak istedim ama hala bir sonuca ulaşamadık. Nazmiye Demirel de en çok röportaj yapmak istediğim isimlerden biriydi.

Röportajcı olarak Hürriyet’ten Ezgi Başaran, Sibel Arna’yı, Senam Altan, ve tabii ki Nuriye Akman’ı çok beğeniyorum. Nuriye Akman bir ekoldür. Dilek Önder’in de yazılarını beğeniyorum; çok cesurca ve iyi gözlemliyor.

Kaynak: MedyaTava