BIST 10.151
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.397,33
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'ı böyle görmemiştik!

28 yıllık kupa hasretine erken veda eden Fenerbahçe'de hedefe Aykut Kocaman var.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- 2. Lig takımı Yeni Malatya'ya 2-1 yenilerek üçte sıfır çekerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Fenerbahçe büyük şok yaşıyor.

'Ne olacak bu Fener'in hali?' sorusunu yeniden gündemde... Sezon başından beri yüzü bir türlü gülmeyen Fenerbahçe'nin 28 yıldır uzanamadığı kupaya veda etmesi rakiplerinin diline düştü.

Aykut Kocaman taraftarın beklentilerini karşılayamadığı gibi aksine görevde olduğu süre içinde sarı lacivertlilere kahır çektirdi adeta.

Çok gol attı ama çok da yedi, Kadıköy'de gol şov yapan takım deplasmanlarda kuzuya döndü. İki hafta sevinen taraftar üçüncü haftaya boynu büyük girdi. Kısacası istikrarı yoktu, dahası uzun yıllar sonra üç büyük takımı ilk kez yenemedi Fenerbahçe. Kupadan elenmesi ise bardağı taşıran son damla oldu.

Eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Kocaman'ı Fanatik gazetesi manşetten dalgaya aldı. "Öp öp öp doyamadım" başlığını atan gazete hocanın kısa dönemde Fenerbahçe'de yaşadığı büyük hezimetleri gündeme getirdi.

DÖRDÜNCÜ ÖPÜCÜK YOLDA!

Gazete Kocaman'ın yüzüne PAOK, Young Boys ve Yeni Malatya'nın öpücüklerini kondurdu. Eğer sezon sonunu tamamlarsa dördüncü öpücük de yolda gibi. Gazete, fotoğrafın yanına ise şu ifadeleri yazdı:

"Başkan Aziz Yıldırım rakipleri 'öpecek' birtakım için tüm imkanları seferber etti ama hep rakipler Aykut hocayı öptü. İlki sezon başında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'tan geldi. Ardından Avrupa Ligi ön elemesinde PAOK..
Ve dün gece... Bayram değil seyran değildi ama Yeni Malatya Aykut hocayı öptü. Hani şu 2. ligde kümede kalma savaşı veren Yeni Malatya... "






Antu.com tepkisini nasıl gösterdi? Cevabı sonraki sayfada

[PAGE]



Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma adreslerinden antu.com, Yeni Malatyaspor yenilgisi ardından Başkan Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve sarı-lacivertli futbolculara alaycı bir dille tepki gösterdi.

Sitenin açılış sayfasına Başkan Yıldırım, Kocaman ve oyuncuların fotoğrafları konulurken, "Emeği geçen herkese teşekkürler. Bravo size!" ifadeleri kullanıldı.