BIST 10.265
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.393,15
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'dan yönetime fren

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı dönmek istiyor Aykut Kocaman yönetim kadar istekli değil.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, Başkan Yıldırım’ın takıma geri dönmesi için yeşil ışık yaktığı yıldız oyuncuya mevcut kadrosunda yer bulamadığı ve transfere fazla sıcak bakmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe, eski oyuncusu Tuncay Şanlı’nın geri dönebilmesi için resmi ağızdan kapıları açarken, işin arka planında farklı gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'ten Yusuf Kobal, Kocaman'ın neden Şanlı'yı istemediğini yazdı.

Başkan Aziz Yıldırım, daha önce bonservisine bir kuruş bile ödemeyeceğini açıkladığı Tuncay’a olumlu yaklaşsa da, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, “Bu takımda forma bulabilmek için sıra bekler” raporu verdiği ortaya çıktı.

Kocaman’ın taraftarın  gözdelerinden biri olan Tuncay’a gelecek yılki kadrosunda yer bulmakta zorlandığı, böyle bir transferin lüks kaçabileceğini yönetime ilettiği bildirildi.
Genç çalıştırıcının, bonservis bedeli 5 milyon euroyu bulan Tuncay’ı takımına aldığı taktirde Niang, Stoch, Alex ve Dia gibi futbolcuların arkasında kalacağına inandığı, bu nedenle transfere fazla sıcak bakmadığı kaydedildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Teknik Direktör Aykut Kocaman istediği taktirde Tuncay’ı alabileceğini söylemesine rağmen, hocasından gelen bu rapor doğrultusunda şimdilik geri adım attığı ifade edildi.