BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,72
ALTIN 2.429,31
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman Milli Takım'ı topa tuttu

Sezon başında Milli Takım'daki prim sistemini eleştirip, dikkatleri üzerine çeken F.Bahçe Teknik Patronu Aykut Kocaman Belçika maçı sonrası yine olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Abone ol

Sezon başında Milli Takım'daki prim sistemini eleştirip, dikkatleri üzerine çeken F.Bahçe Teknik Patronu Aykut Kocaman Belçika maçı sonrası yine olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Avrupa Şampiyonası elemelerinde deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız karşılaşmanın ardından yakın çevresiyle dertleşen 'şampiyon' hoca Ay-yıldızlıların taktik anlayışından tutun, teknik direktör Guus Hiddink'in oyuncu seçimlerine kadar birçok konuya parmak bastı.

'TOPUZ NASIL YEDEK KALIR?'
Sezonu Trabzonspor'un önünde zirvede tamamlayan F.Bahçe'nin 34 lig maçında da forma giyerek bu alanda Türkiye'nin en istikrarlı futbolcusu olan Mehmet Topuz'un Belçika maçında yedek kalmasına anlam veremediğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, Brüksel deplasmanı dönüşünde arkadaşlarına şöyle dert yandı:

'ONUN GİBİSİ YOK'
"Kendi oyuncum olduğu için demiyorum ancak Mehmet Topuz sezonun en iyi çıkış yapan oyuncularının başında geliyordu. Çok formdaydı ve ligde dakika bile kaçırmadan şampiyon oldu. Belçika'da sahada ayakta kalabilecek tek isim belki de o olurdu. Kondisyonu ve formuyla diğer arkadaşlarının çok daha ilerisinde olduğunu defalarca gösterdi. İlk 11'de olmasa bile 18 kişilik kadroda mutlaka yer almalıydı.

Ayrıca takım olarak özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında daha cesaretli oynayabilirdik. 90 dakikanın genelinde 1-2 pozisyon hariç futbolumuzu korkak buldum. Sanki sahada şampiyona biletini cebine koymuş ya da grup ikinciliğini garantilemiş bir Türkiye vardı. Bu kadar defansif futbolu hiç kimse beklemiyordu. Böylesine yetenekli bir kadroyla çok daha iyi işlere imza atabilirdik."