BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.413,11
HABER /  MEDYA

Aydın Doğan'dan şaşırtan anket yorumu

Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan üzerinden yeni arkadaşı Aydın Doğan'a yüklenen Rasim Ozan Kütahyalı bakın neler yazdı...

Abone ol

Sabah Pazar yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Aydın Doğan'ın yaptırdığı son anket sonrası, 'Tayyip Bey hep çok çok önde, Kemal Bey'in esamesi okunmuyor' değerlendirmesinde bulunduğunu iddia etti.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın AYDIN DOĞAN'IN ÇELİŞKİSİ başlıklı o yazısı

"Geçenlerde Aydın Doğan da bana yaptırdığı anketlerden bahsetti. "Tayyip Bey hep çok çok önde, Kemal Bey'in esamesi okunmuyor," dedi. Fethullah Gülen'e olan milletin sevgisini de bildiğini ifade etti. "Hocefendi yakın dostumdur, çok severim," diyor Doğan ama bir yandan da "Doğan'ın bir numaralı adamı" diye bilinen şahsiyet Hocaefendi'yi hapse sokacaklarına and içen kin yazıları yazıyor.

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu... Bir ara da "Tüm emniyetyargı cemaatin elinde, Tayyip'in hiç gücü yok orada. Tüm bunlar cemaatin işi," diye telefonda konuştuğu kayıtlara giren, illegal bağlantıları olan bir eleman habire köşesinden "Tutuklamalarda tek sorumlu hükümettir, cemaat paranoyası yaratmayalım. Suçlu hükümettir," diye yazıyordu. Telefonda cemaat suçlu, yazılarda hükümet! Allah Allah... Fakat 7 Şubat kriziyle beraber bu arkadaşlar 'nedense' değişti. Bu sefer de habire 'cemaat'e ve Fethullah Gülen'e saldırmaya başladılar. Biri, 28 Şubatçıların yasadışı operasyonlarla yurtdışına kovduğu Fethullah Gülen'i nerdeyse '28 Şubatçı' ilan etmeye kalktı. Öbürü ise dediğim gibi tüm Gülen hareketine hapis istedi...