BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Avukatının ölümü şüpheli mi? Öz dedi ki...

17 Aralık Yolsuzluk Operasyonunun önemli isimlerinden Zekeriya Öz, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Mehmet Gönültaş'ın cenaze törenine katıldı.

Abone ol

BOLU Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, dün trafik kazasında yaşamını yitiren avukatı Mehmet Gönültaş'ın cenaze törenine katıldı. Gazetecilerin, ısrarlı "Kazayı şüpheli buluyor musunuz" sorularına yanıt vermeyen Zekeriya Öz, camiden ayrılırken bu soruya kısık bir sesle “Bilmiyorum” yanıtını verdi.

Sultanahmet Camii'ndeki cenaze namazına 3 korumasıyla gelen Zekeriya Öz gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı. Öz, ön safta yer tutarak cenaze namazına katıldı. Cenazede taziyeleri Mehmet Gönültaş'ın ağabeyi Ahmet Gönültaş ve babası Ramazan Gönültaş kabul etti. Gazetecilerin kazayı şüpheli buluyor musunuz sorularına yanıt vermek istemeyen ağabey Ahmet Gönültaş, “Takdiri ilahi” demekle yetindi.

İMAMIN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Sultanahmet Cami Koruma ve İhya Derneği'nin yöneticisi avukat Mehmet Gönültaş son yolculuğuna Sultanahmet Camii'nden uğurlandı. Öğle namazının ardında cenaze namazını kıldıran Sultanahmet Camii eski imamı Emrullah Hatipoğlu, Zekeriya Öz'ün en önde saf tuttuğu kalabalığa namaz öncesi bir konuşma yaptı. Hatipoğlu, “Beşer olarak yanlış yapabiliriz, hata edebiliriz. Kul hukukuna yönelik tecavüzlerimiz olabilir. Ama son büyük yolculukta birbirimize muhtacız” diye konuştu. Ardından da helallik istedi. Avluyu dolduran Zekeriya Öz'ün de aralarında olduğu yaklaşık bin kişi, bu isteği, hep bir ağızdan “Helal olsun” diyerek yanıtladı.

ARKADAŞININ CİPİYLE GİTTİ

Cenaze namazının ardından Mehmet Gönültaş'ın cenazesi toprağa verilmek için Topkapı Mezarlığına götürülürken cenazenin arkasından bir süre yürüyen Zekeriya Öz yine gazetecilerin yoğun ilgisi altında camiden ayrıldı. Savcı Öz, ısrarlı sorulara yine yanıt vermekten kaçındı. Öz'ün, “Kazayı şüpheli buluyor musunuz?” şeklindeki bir soruya ise kısık sesle “Bilmiyorum” yanıtını verdiği duyuldu. Korumaları eşliğinde Sultanahmet Meydanı'nda bir süre yürüyen Öz, bir otoparkta bekleyen ve arkadaşına ait olduğu öğrenilen bir beyaz cipe binerek ayrıldı.

d20143845.jpg 


25045.jpgSTV HABER'DEN ZEKERİYA ÖZ'ÜN AVUKATIYLA İLGİLİ BOMBA İDDİA

Büyükçekmece Hadımköy gişeleri yakınında trafik kazasında hayatını kaybeden Mahmut Altıntaş öldürüldü mü? Çılgın iddia cemaatin kanalı STV Haber'de dile getirildi... TIKLA OKU...