BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Avşar kızından Ersoya ağır sözler

Bülent Ersoy ve Hülya Avşar arasındaki savaş iyice kızışacağa benziyor. Avşar kızı bu kez Ersoy'u resmen yerlebir etti!

Abone ol

Avşar kızının bu sözleri iki gündür gündemden düşmeyen Bülent Ersoy'u kızdıracak. Hülya Avşar, Habertürk'te yayınlanan programında Ersoy'u, insanları kullanmakla suçladı hatta dolaylı da olsa ahlaksız yorumunda bulundu. İşte Avşar kızının Ersoy'u çileden çıkaracak o sözleri;

Hülya Avşar, bir süre önce Bülent Ersoy'u insan olarak sevmediğini söylemiş ve Ersoy'un zehir zemberek açıklamalarına maruz kalmıştı.  Avşar, sözlerinin arkasında durarak Yüksel Aytuğ ve Cenk Eren'i konuk ettiği programında eleştirilerini sürdürdü.

Yılın olaylarının konuşulduğu programda Bülent Ersoy'un "Oğlum olsa askere göndermezdim" sözlerinin tartışıldığı esnada "Bir tane hayatında bir laf etti, o da doğru bir şey değil bence" diye konuştu.

Cenk Eren'in "Bunu söylerken çözümünü söylemiyor, kendi kafasındaki çözümü söylemiyor" sözleri üzerine Avşar, "Çünkü o anda gündeme gelmek için bir şey söylüyor" dedi.

Yüksel Aytuğ, Güneydoğu'daki savaşın bitmesinde annelerin büyük katkısı olacağına inandığını ve bu anlamda Ersoy'un sözlerini doğru bulduğunu söyleyince Avşar, "Şovdan başka bir şey değil. Ben baştan aşağı Bülent Ersoy'u her konuda yanlış buluyorum. Doğru bulmuyorum. Ne tutumunu, ne hareketlerini, ne yaşantısını, hiç birşeyini doğru bulmadığım için. Çok özür dilerim, bu benim kendi düşüncem" ifadesini kullandı.

Ersoy'un müziği bildiği, repertuarı iyi olduğu ve konservatuarlı olduğu için insanların bugüne kadar saygı duyduğunu söyleyen Hülya Avşar, "O da bunu çok iyi kullandı ki bana göre kötü kullandı. Kötü bir örnektir yani bu. Başından sonuna kadar kötü bir örnek" yorumunu yaptı.

Ersoy'un Popstar'daki bir kadın yarışmacıya, eğer albüm yapacaksa o adamla birlikte olması şeklindeki sözlerine de tepki veren Avşar, şöyle konuştu: "Sen de git adamla beraber ol diyor ya resmen. Manevi değerleri var ya! Rezillik yani. Bülent Ersoy'u geçelim artık. Verdiğimiz zamana yazık." (Televizyongazetesi)

KIZINA TECAVÜZ EDEN BABA
GÖZALTINDA

[PAGE]

Aydın'da dün 13 yaşındaki kızına tecavüz ettiği yönündeki iddia üzerine ilaç içerek intihar girişiminde bulunan ve tedavisinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılan baba, kızın tecavüze uğradığı yönünde doktor raporu çıkması üzerine Eskişehir'de yeniden gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, kızı C.Y'ye tecavüz ettiği iddiasıyla ifadesine başvurulmak istenirken, evinde ilaç içerek intihara teşebbüs eden N.Y. (32) kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin tamamlanmasının ardından ifade verdi.

N.Y, Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bu arada C.Y'nin tecavüze uğradığına ilişkin doktor raporu çıkması üzerine, savcılık N.Y'nin yeniden gözaltına alınmasını talep etti.

Evinde bulunamayan N.Y'ye ait bilgiler Türkiye'deki tüm emniyet birimlerine dağıtıldı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, zanlının Eskişehir'de yakalandığını bildirdi.

OLAY
Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne dün başvuran anne T.Y. (29), 13 yaşındaki kızı C.Y'nin sabah saatlerinde evden ayrıldığını ve geri dönmediğini belirtmiş, C.Y, Köşk Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulunmuştu.

Kızıyla görüşen anne T.Y, daha sonra kocası N.Y'den (32) kızına tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi olmuş, ifadesi alınmak istenen baba N.Y, evinde ilaç içerek intihara teşebbüs etmişti.