BIST 10.471
DOLAR 32,65
EURO 34,98
ALTIN 2.423,60
HABER /  SPOR

Avrupann devleri onu istiyor

Sevilla, Atletico Madrid, Chelsea, Wolfsburg ve Villarreal kulüplerinin takibi altında olan genç yıldızın değeri yaklaşık 15 milyon EURO

Abone ol

2009 Konfederasyon Kupası'nı şampiyon olarak tamamlayan Brezilya Milli takımının kadrosuna bulunan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Nilmar, yeniden Avrupa macerasına atılmak için gün sayıyor.

Ülkesinde Internacional forması giyen Brezilya'lı yetenek, Haziran ayında Güney Afrika'da düzenlenen 'Mini Dünya Kupası'nda A.B.D. ile oynanan maçta son 21 dakika görev almıştı.

Sevilla, Atletico Madrid, Chelsea, Wolfsburg ve Villarreal kulüplerinin takibi altında olan Nilmar'ın yaklaşık 15 Milyon Euro'luk bir bonservis bedeli olacağı tahmin ediliyor.

Villarreal kulübüyle prensipte 5 yıllığına anlaştığı iddia edilen Brezilya'lı golcü yaptığı açıklamada, "Üst seviyede bir ligde futbol oynamak kariyerim açısından büyük fırsat. İspanya La Liga her zaman en büyük hayallerimden biriydi" dedi.

Internacional kulübünün alt yapısından yetişen ve 2004 yılında Lyon'a transfer olarak Avrupa'ya ilk adımını atan Nilmar, Fransız ekipte aradığı ortamı bulamamış ve 1 sezon sonra Brezilya'ya geri dönmüştü.

2003 2003 CONCACAF Gold Cup'ta final oynayan Brezilya Milli takımının as oyuncularından olan Nilmar, A Milli takım formasını toplam 8 defa terletmiş ve 2 gol kaydetmişti.

Başarılı futbolcu, Brezilya'daki kariyerinde toplam 150 resmi maça çıkarken 64 kez fileleri havalandırmıştı.