BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Avrupa Yakasında sürpriz!

Ata Demirer anlaşmazlığıyla düşüp diziden ayrılmıştı. Şimdi askerden dönecek mi?

Abone ol atv'nin uzun soluklu komedi dizisi Avrupa Yakası, Ata Demirer'e tekrar kavuşuyor. Dizinin Ocak ayından itibaren yayınlanacak bölümlerinde, ünlü komedyen Volkan karakteriyle tekrar yer alacak.
atv'nin efsane dizisi, bir efsanesine yeniden kavuşuyor. Ünlü komedyen Ata Demirer'in Avrupa Yakası'na geri döneceği söyleniyor.

Yayınlandığı günden itibaren hep zirvede olan, tiplemeleri ile izleyenleri gümekten kırıp geçiren atv'nin sevilen dizisi Avrupa Yakası, bir efsanesini yeniden ağırlayacak. Geçen sezon diziyi bırakan ünlü komedyen Ata Demirer, geri dönüyor.

ASKERDEN GELECEK

Canlandırdığı 'Volkan' karakteri ile herkesi kendisine hayran bırakan Ata, bıraktığı yerden devam edecek. Dizide rol gereği askere giden ve bu gidişle kendisini özleten ünlü komedyen, hayranları ile yeniden buluşacak.

GÜRGEN GİDİYOR MU?

Ancak başka bir iddiaya göre Volkan'ın dönüşü ile diziden iki oyuncu ayrılacak. Bu oyunculardan birinin Gaffur'un yerine gelen Gürgen Öz olduğu belirtiliyor. Cesur karakteri ile kapıcının yeğenini canlandıran Gürgen'in diziye veda edeceği öne sürülüyor. Diğer ismin ise kim olacağı sır gibi saklanıyor.