BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Av tüfeğiyle dehşet saçtı

Maddi destekte bulunduğu hasta komşusunun eve erkek almasına kızan kişi av tüfeğini alarak kapıya dayandı ve...

Abone ol

Manisa'da, emekli işçi 54 yaşındaki İsa Gezici, kanser hastası olduğu için maddi ve manevi destekte bulunduğu komşusu 49 yaşındaki Melahat Pala'nın evinde bir erkekle karşılaşınca dehşet saçtı. Gezici, Pala'yı av tüfeğiyle öldürüp, Veli Atbiner'i de ağır yaraladı.

Olay, Topçu Asım Mahallesi, Sakarya Caddesi, Numara 9'da, dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiya göre, evli ve iki çocuk babası emekli işçi İsa Gezici, eşinden bir süre önce boşanan kanser hastası Melahat Pala'ya tedavisi için maddi ve manevi destekte bulunmaya başladı. Gezici, destek olduğu Pala'nın evine ziyarete gittiğinde, kapının önündeki ayakkabılardan içerde bir erkek olduğunu fark etti. Gezici, Melahat Pala'nın eve erkek almasına sinirlenerek, evine gidip ruhsatsız av tüfeğini aldı. Tekrar Pala'nın evine gelen Gezici, kapıyı çaldı. Gezici, kapıyı açan Pala ve daha sonra yanlarına gelen Atbiner'le tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gezici, Pala ve Veli Atbiner'e üç el ateş etti. Pala, göğsüne ve başına isabet eden saçmalarla olay yerinde yaşamını kaybederken, Atbiner ağır yaralandı.

Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin çağırdığı 112 Acil Servis ambulansı ile Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki çocuk babası Atbiner tedaviye alındı. Atbiner'in hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı bildirildi. Pala'nın cesedi de olay yerinde polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan İsa Gezici'nin yakalanması için bölgede araştırma başlattı.