BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

ATV aracı uçurumdan uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde ATV adı verilen arazi aracı, uçurumdan yuvarlandı. Kazada, 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de y...

Abone ol

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde ATV adı verilen arazi aracı, uçurumdan yuvarlandı. Kazada, 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.
ATV aracıyla rampa aşağıya inen G.Y., iddiaya göre yüksek hız nedeniyle virajı alamayarak, elektrik direğine çarptı. Daha sonra uçurumdan yuvarlanan aracın içerisinde bulunan 5 yaşındaki A.Y. hayatını kaybederken, taşıtta bulunan araç sürücüsü G.Y. (22), M.Y. (21) ve E.Y. (2) ile ismi belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaşanan kazayı duyan köylüler olay yerine gelerek haber vermesi sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleyi yapan 112 acil ekipleri tarafından Sapanca Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Toyota Acil Yardım Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)