BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Attığı golle kaleciyi bile şok etti!

Copa America Arjantin 2011 A Grubu mücadelesinde ev sahibi Arjantin, Bolivya'yla 1-1 berabere kaldı

Abone ol

Arjantin'de yapılan Copa America'nın açılış maçında ev sahibi ekip Bolivya ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı. Lionel Messi yine Barcelona'daki performansını aratırken, Agüero mükemmel bir gole imza attı.

Oyuna 70. dakikada giren Sergio Agüero'nun muhteşem volesiyle maçı kurtaran Arjantin, Bolivya'yla puanları paylaştı.

Copa America Arjantin 2011 A Grubu mücadelesinde ev sahibi Arjantin, Bolivya'yla 1-1 berabere kaldı.

İlk yarıda gol olmadı fakat Arjantin oyunu domine eden taraftı. Henüz 2. dakikada Lionel Messi'nin kullandığı serbest vuruşta Carlos Tevez'in kafa vuruşu kaleyi bulmadı ve Arjantin öne geçme fırsatını kaçırdı. Geri kalan dakikalarda ev sahibi ekip, Bolivya savunmasını aşmakta çok zorlandı.

İkinci yarı ise golle başladı. 48. dakikada Jhasmani Campos'un kullandığı köşe vuruşunda Edivaldo Rojas topu ağlara topuğuyla göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi: 0-1. Bolivya'ya bundan iki yıl üç ay önce 6-1 yenilmiş olan Arjantin şoka girdi.

Maça Messi-Tevez-Lavezzi forvet hattıyla başlayarak atak futbolu niyetini ortaya koyan Arjantin 76. dakikaya kadar gol bulamadı. 70. dakikada Lavezzi'nin yerine oyuna giren Sergio Agüero, oyuna girdikten altı dakika sonra Burdisso'nun kendisine göğsüyle indirdiği topu voleyle ağlara göndererek durumu eşitledi: 1-1. Maç bu skorla bitti.