BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,84
ALTIN 2.432,68
HABER /  DÜNYA

ATM’yi soymaya çalışan hırsızlar kamerada

Bağcılar’da bir alışveriş merkezinde bulunan bankamatiği soyma teşebbüsünde bulunan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı. Özel güvenlik ...

Abone ol

Bağcılar’da bir alışveriş merkezinde bulunan bankamatiği soyma teşebbüsünde bulunan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı. Özel güvenlik görevlisinin dikkati sonucu yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Özel güvenlik görevlisinin dikkati sonucu yakalaıp gözaltına alınan Çetin C. (30) ve Alim C. (28) adliyeye sevk edildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Bağcılar’da bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinin içerisinde bulunan bankamatiği soyma teşebbüsünde bulunan hırsızlar, güvenlik kamerasına takıldı. Özel bir güvenlik şirketinde anlaşmalı bankaların ATM görevlisi olarak çalışan Çetin C., amcasının oğlu Alim C.’yi de yanına alarak ellerindeki çanta ile anlaşmalı banka ATM’sinin bulunduğu alışveriş merkezine geldi. Üzerlerinde güvenlik şirketi kıyafetleriyle alışveriş merkezine giren ikili, anahtarı bulunan ATM ‘ye yönelerek bankadan gönderilmiş gibi ATM’nin kapağını açtı. Ancak şüpheliler güvenlik görevlisinin dikkati üzerine soygunu gerçekleştiremeden yakayı ele verdi.
Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne getirilen Çetin C. ve Alim C., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)