BIST 10.070
DOLAR 32,38
EURO 34,64
ALTIN 2.392,44
HABER /  DÜNYA

ATM kapkaççısı Kaddafi yakalandı

İstanbul Bağcılar’da ATM’den para çeken yaşlı vatandaşları hedef seçen “Kaddafi” lakaplı bir kişi, kapkaç yöntemi ile paraları çalarak kaçtı...

Abone ol

İstanbul Bağcılar’da ATM’den para çeken yaşlı vatandaşları hedef seçen “Kaddafi” lakaplı bir kişi, kapkaç yöntemi ile paraları çalarak kaçtı. Polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan zanlının kapkaç anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
Polis kaynaklarının verdiği bilgilere göre, piyasada “Kaddafi” olarak tanınan uyuşturucu bağımlısı Muammer Ç., bağımlı olduğu maddeyi almak için Bağcılar’da ATM’den para çeken çok sayıda yaşlı vatandaşı ve telefon satıcılarını hedef seçti. Şahıs, kapkaç yöntemi ile paraları çalarken, kapkaça uğrayan vatandaşların şikayeti üzerine polis operasyon düzenledi ve zanlıyı gözaltına alındı. Muammer Ç., sorgulanmak üzere Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Emniyete girerken gazetecilerin soruları ile karşılaşan zanı., “Eroin bağımlısı olduğum için yaptım. Kendi isteğimle yapmadım, paraya ihtiyacım olduğu için yaptım” dedi. Muammer Ç., cezaevinden yeni çıktığını ve tövbe ettiğini ifade etti.
(İHA)