BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  EKONOMİ

Atlas Jet en ücretsiz otobüs servisi

Atlasjet Havayolları Adana, Antalya, Bodrum ve İzmir yolcuları için ücretsiz otobüs seferleri başlattı.

Abone ol

TÜRK sivil havacılığının önde gelen şirketlerinden Atlasjet Havayolları Adana, Antalya, Bodrum ve İzmir yolcularını uçaktan indikten sonra ve havalimanına ulaşımlarında kullanmak üzere ücretsiz otobüs servisi başlattı.

 Atlasjet hatlarda kullanmak üzere, MAN ile yaptığı işbirliği çerçevesinde 4 adet otobüs aldı.

Otobüsler Atatürk Havalimanı apronunda tanıtıldı. Konforu karada da devam ettirmek istediklerini söyleyen Atlasjet CEO’su Orhan Coşkun, Atlasjet’in 4 otobüs ile yolcularına daha kaliteli hizmet vereceğini söyledi. Coşkun, “Uçaklarımızda koltukları yeniledik. Yolcusunu en çok seven havayoluyuz. Uçakların koltuklarını yenilerken dedik ki, ‘yeni otobüsler alalım’. Yolcularımızı yeni otobüslerle transfer etmek istedik. Önümüzdeki günlerde 4 adet daha alacağız. Bu otobüslerde müzik ve video sistemi de var. Uçaktaki eğlence sistemi, benzer olarak otobüste de devam edecek” dedi.

MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş CEO’su Tuncay Bekiroğlu da işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, özel olarak tasarladıkları otobüslerin dizaynının çok farklı olduğunu belirtti. Bekiroğlu, kısa zamanda çok sayıda MAN otobüsün uçak yolcularına hizmet vereceğini kaydetti.

MAN tarafından, Atlasjet için turizm amaçlı tasarlanan Fortuna Mega otobüsleri Atatürk Havalimanı apronunda düzenlenen törenle teslim edildi. Temsili anahtar verilmesi ve şampanyayla kutlanan tören için otobüsler ve Atlasjet’in uçağı yan yana getirildi. Atlasjet hostesleri de otobüsleri tanıttı.