BIST 10.708
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalyada travestiler dehşet saçtı

Antalya'da 2 travesti ve arkadaşları, kılıç boyunda kesici aletler, sopalar ve piknik tüpüyle yaşlı esnafı öldüresiye dövüp bıçakladılar.

Abone ol

2 travesti ve bir arkadaşları, birkaç kez evlerinin elektrik tesisatını yaptırdıkları 52 yaşındaki esnafın hiçbir ücretini ödemedikleri gibi dükkanını sallama diye tabir edilen döner bıçaklarıyla bastı.

Akdenizmanşet.com'dan Şükrü Ağırman'ın haberine göre, esnafı 2 yerinden bıçaklayıp, piknik tüpü ve sopalarla öldüresiye dövdü!

Hem borçlu hem suçlu

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Tahılpazarı Mahallesi İsmetpaşa Caddesi 464 Sokak Cephaneci Apartmanı altında bulunan Çözüm Elektrik Tesisat isimli dükkana gelen travestiler ve arkadaşları Uğurcan Kolgu, Atilla ve Hüseyin Sezgin, cadde üzerinde 50 metre ileride kiraladıkları dairelerinin elektrik tesisat işlerini yaptırmak istedi. Dükkan sahibi Ramazan Çukur, Galeria Ayakkabı Mağazası bitişiğindeki binada bulunan apartmanın en üst katındaki daireye birkaç kez giderek tesisat işlerini yaptı ancak kendisine her seferinde bir gerekçe gösterilerek ücret ödenmedi. Çukur, işçilik masrafını talep etti ama travestiler ödememekte direndi.

Dükkanı bastılar

Geçtiğimiz hafta yine elektrik işleri için aynı esnafa başvuran travestiler ret cevabı alınca çılgına döndü. Esnafı her gün sözle taciz etmeye başladı. İddiaya göre kapının önüne gelerek, “Bizden karı istedi. Kendisine karı vermedik diye bizim tamir işlerimizi yapmıyor” dedi. Gerginlik bir hafta boyunca sürdü. Çukur en sonunda parasını kendilerine helal ettiğini söyledi ama travestilerin sözlü tacizlerinden kurtulamadı. Bir hafta boyunca gerginlik yaşandı. Dün öğleden sonra yine aynı sokaktan geçen travestiler esnaf Çukur’a sataştı. Olay tartışmaya dönüştü. Evlerine giden 3 saldırgan, ellerinde birer tane sallama diye tabir edilen neredeyse bir metre uzunluğundaki döner bıçaklarıyla dükkanı bastı. Yaşlı adamı öldüresiye dövdü. Bir baldırından iki kez bıçakladı. Bir tanesi elindeki sopayla döverken bir diğeri dükkanı yerle bir etti.

Piknik tüpüyle dövdüler

Travestilerden biri ise esnaf Çukur’un kafasına birkaç kez dükkanda çay demlemek için kullanılan piknik tüpüyle vurarak ağır şekilde darp etti. Dükkan içindeki olayı gören çevre esnafı döner bıçaklarını görünce korkarak hemen polise haber verdi. Kimse travestilere müdahale etmedi, edemedi. Bu arada Çukur aşırı kan kaybetti. Kaşı açılan, ağzı burnu kan içinde kalan, başı yarılan, bacaklarından bıçaklanan ve vücudunda kırıklar olduğu öne sürülen yaşlı esnafı polis gelinceye kadar dövmekten adeta yorulan travestiler, etrafa tehditler savurarak 50 metre ilerideki evlerine döndü. Olay yerine gelen ambulansla esnaf Ramazan Çukur hemen hastaneye kaldırıldı. Travestiler ise saklandıkları evde gözaltına alındı. Polise önce direnen travestiler ile arkadaşları, suç aletleri ile birlikte yakalanarak polis merkezine götürüldü.