BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya ve Lara ile eşi Hepgül kimdir?

Atilla Özdemiroğlu eşi Hepgül Özdemiroğlu'ndan olan kızı Lidya Özdemiroğlu Levent Yüksel ile gündemde. Peki Lidya Özdemiroğlu kimdir? Atilla Özdemiroğlu'nun büyük kızı Lara Özdemiroğlu ve karısıyla ilgili bilinmeyenler.

Abone ol

Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya Özdemiroğlu babası yaşındaki Levent Yüksel ile olan ilişkisiyle olay oldu. Lidya Özdemiroğlu ünlü müzisyenin küçük kızı. Atilla Özdemiroğlu ve eşi Hepgül Özdemiroğlu'nun iki çocukları bulunuyor. Büyük kızlarının ismi Lara Özdemiroğlu, küçük kızları ise Lidya... Kamuoyunun gündemine bomba gibi oturan da küçük kızları Lidya Özdemiroğlu oldu. Yaş farkı sebebiyle gündem olan ilişkiyle ilgili bombayı da anne Hepgül Özdemiroğlu patlattı.

Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya babası ve annesinin izinden gidiyor. Atilla Özdemiroğlu Hepgül Özdemiroğlu ile evlendiğinde 52 yaşındaydı. Genç eşi ise kızı yaşındaydı ve henüz 21'ine yeni girmişti. Hepgül Özdemiroğlu ile Atilla Özdemiroğlu arasındaki yaş farkı da ilginçtir ki 31'di. Yani bugün kızları Lara Özdemiroğlu ile Levent Yüksel arasındaki yaş farkı ile aynı.

Lidya ile ilişki yaşalan Levent Yüksel 53 yaşında. Lidya Özdemiroğlu ise üniversite öğrencisi ve henüz 22 yaşında. Lidya'nın sevgilisi ile arasındaki yaş farkının anne ve babası ile aynı olması hayli şaşırtıcı oldu. Peki Lidya'nın annesi bu ilişkiye ne diyor. Bugün bombayı patlatan da anne oldu. Anne instagram hesabından Atilla Özdemiroğlu ile olan evlilik fotoğrafını paylaşım kızının ilişkisin onayladığını duyurdu.

Atilla Özdemiroğlu'nun eşi Hepgül Özdemiroğlu kızı Lidya'nın Levent Yüksel ile olan yaş farkının önemli olmadığını açıkladı. Hepgül Özdemiroğlu kendisinin de eşi ile aralarında 31 yaş fark varken evlendiklerini söyledi. Levent Yüksel ile Lara Özdemiroğlu arasındaki yaş farkı da bu kadar. 

Atilla Özdemiroğlu'nun Lidya Özdemiroğlu dışında bir kızı daha var. Lara Özdemiroğlu yaşıtı bir gençle ilişki yaşarken kardeşinin Levent Yüksel ile olan aşkıyla ilgili yorumsuz kaldı.

Atilla Özdemiroğlu'nun büyük kızı Lara Özdemiroğlu. 

Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya olay oldu! Bombayı anne patlattıAtilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya olay oldu! Bombayı anne patlattıAtilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya olay oldu! Bombayı anne patlattıAtilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya olay oldu! Bombayı anne patlattıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN