BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.505,82
HABER /  SPOR

Atiker Konyaspor Leonard Zuta'yı transfer etti

Atiker Konyaspor, Hırvatistan'ın HNK Rijeka takımında forma giyen Makedon savunma oyuncusu Leonard Zuta ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Yeşil Beyazlılar, Rijeka’dan 26 yaşındaki Makedon asıllı İsveçli sol bek Zuta'nın transferini, özel olarak hazırladığı "Black Mirror:Bandersnatch" temalı videoyla sosyal medya hesabından duyurdu. 

Yeşil beyazlı ekip, yeni transferi Zuta için devre arası kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya'da imza töreni düzenledi.

Törende konuşan Leonard Zuta, “Her şey güzel geçti. Görüşmelere başladıktan sonra 2-3 gün içerisinde bütün konularda anlaşmaya vardık. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Ümit ediyorum ki adaptasyon sürecini çok kısa sürede tamamlayacağım. Zaten burada daha önceden tanıdığım Adis Jahovic var. Onun burada olması adaptasyon sürecimin daha hızlı geçmesini sağlayacak. Takım adına faydalı olmak için elimden geleni yapacağım. Kendi açımdan da oynayabildiğim kadar çok oynamak, fazla süre almak ve takımıma elimden geldiği kadar katkı sağlamak istiyorum" dedi.