BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Yasin Öztekin'den Fenerbahçe itirafı

Göztepe'de forma giyen Yasin Öztekin, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in, ''Yasin'e sorduk ama Fenerbahçe'ye gitmek istemedi'' açıklamasıyla ilgili konuşurken ''Göztepe'nin menfaatleri doğrultusunda görüşmeler olgunlaşıp, başkanım da izin verseydi Fenerbahçe'ye gitmek isterdim.'' dedi.

Abone ol

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de ligin ilk yarısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yasin Öztekin, TRTSPOR'da yayınlanan Transfer Günlüğü programına telefonla bağlandı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Göztepe'de forma giyen Yasin Öztekin, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in, ''Yasin'e sorduk ama Fenerbahçe'ye gitmek istemedi'' açıklamasıyla ilgili konuştu.

''FENERBAHÇE'YE GİTMEK İSTERDİM''
Tecrübeli futbolcu konuyla ilgili şöyle konuştu: "Fenerbahçe'ye transferim için başkanlar görüşmüş. Ama görüşmeler olgunlaşmadı. Olgunlaşsaydı, ben de kararımı verirdim. Böyle bir teklif almak benim için çok gurur verici. Başkanıma her zaman Göztepe'de mutlu olduğumu söyledim. Eğer Göztepe'nin menfaatleri doğrultusunda görüşmeler olgunlaşıp, başkanım da izin verseydi Fenerbahçe'ye gitmek isterdim. Bu camiayı çok seviyorum. Stadyumun açılışını iple çekiyorum. Bu takımla Avrupa'ya gitmek istiyorum."