BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,81
ALTIN 2.428,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ateş Ünal Erzen yılın belediye başkanı

Afet yönetimi kategorisinde yılın büyükşehir ilçe belediye başkanı ödülünün sahibi Bakırköy Belediye Başkanı oldu.

Abone ol

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Özel Kalem Dergisi tarafından dördüncüsü düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri'nde afet yönetimi kategorisinde yılın Büyükşehir ilçe belediye başkanı ödülünü aldı.

Ateş Ünal Erzen ödülünü Van Erciş depreminden sonra ambulans uçakla hasta çocuklarını İstanbul'a getirttiği Bilal Demir'in elinden aldı.

BAKOP İLE ÖDÜL ALDI

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde düzenlenen törende bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Afet yönetimi kategorisinde ödül almaya hak kazandığımız BAKOP(Bakırköy Kentsel Otomasyon Projesi) diğer e-devlet projelerinden farklı olarak sosyal belediyecilik anlayışı inancıyla, sosyal dokuyu ön plana koyduk.Toplumsal hayatta vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, onlara huzurlu yaşam alanlarını hazırlayacak, kentlerine sahiplendirerek, sevdirecek bir yerel yönetim anlayışı ilke edindik. Üniversitelerin ilgili bölümleriyle çalışmaya girerek depremden sonra ki 72 saati de bu çalışma sırasında planladık. Ayrıca burada bu ödülü Van Erciş'te yaşanan depremden sonra İstanbul'a hasta çocuklarıyla getirttiğimiz Bilal Demir'in elinden almak çok anlamlı oldu. Bu arada herkesin anneler gününü kutluyorum. Rahmetli annemi de bu vesileyle özlemle anıyorum."dedi.

9 AYRI DALDA 24 ÖDÜL

Prof. Dr. Cevdet Geray başkanlığında Prof. Dr. Ruşen Keleş, Prof. Dr. Zekai Görgülü, Prof. Dr. Mete Tapan, Sadun Alp ve Erdoğan Bilenser'den oluşan seçici kurul Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yanı sıra Ankara, Hatay, Çorum(2 ayrı kategoride) Valilerini, Bursa, Kocaeli,Eskişehir ,Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlarını, Muğla, Erzincan, Trabzon, Kartal, Konak, Beykoz, Odunpazarı, İnegöl, Yıldırım, Fethiye,Melikgazi,Polatlı, Karasu, Mudurnu,Talas Belediye Başkanlarını 9 ayrı kategoride toplam 24 ödüle layık bulurken Özel Kalem Müdürleri Platformunu da özel ödülle ödüllendirdi.

VALİLER VE BAŞKANLARDAN DOSTLAR KOROSU

Törene katılan valiler ve belediye başkanları ödül töreninin sonunda salonda bulunan izleyicilere bir sürpriz yaparak İnci Çayırlı yönetiminde Dostlar Korosu adıyla Eski Dostlar, Memleketim şarkılarının da içinde bulunduğu 6 şarkılık bir konser verdiler. Bir ilki yaşayan izleyiciler valileri ve belediye başkanlarını konser sonunda dakikalarca ayakta alkışladılar.