BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.401,97
HABER /  DÜNYA

Atatürk Havalimanı’nda Nu’est çılgınlığı

Kore-Pop (K-POP) müziğinin ünlü temsilcilerinden Nu’est Grubu Türkiye’ye geldi. Atatürk Havalimanı’na gelen grup burada yüzlerce hayranı tar...

Abone ol

Kore-Pop (K-POP) müziğinin ünlü temsilcilerinden Nu’est Grubu Türkiye’ye geldi. Atatürk Havalimanı’na gelen grup burada yüzlerce hayranı tarafından coşkuyla karşılandı.
K-POP müziğinin ünlü temsilcilerinden Nu’est Grubu, Cemal Reşit Rey Konser Salonunda yapılacak K-POP Cover Dans ve Cover Şarkı yarışmasında konuk jüri üyesi olarak katılmak için Türkiye’ye geldi.
Kore Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle bu akşam saat 19.00’da İstanbul’a gelen grup, Atatürk Havalimanı’nda hayranları tarafından dövizler, pankartlar ve çığlıklarla karşılandı. Grubun küçük hayranları üyelerinden imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştılar. Beş kişiden oluşan grup Amerika ve Avustralya dışında ilk kez Kore’den bu kadar uzak bir ülkeye geldiklerini ifade ederek, “Burada sevenlerimizin olduğunu duyunca çok şaşardık. Kardeş ülke Türkiye’de güzel zamanlar geçirmek istiyoruz” dediler.
Duygularını ifade ederken çok heyecanlı olduğunu söyleyen Nu’est Grubunun küçük hayranı Merve ise, “Yarın Cemal Reşit Rey Salonundan bir etkinlik düzenlenecek. Hip-hop cover yarışması bu. Bu gelen grup dans yarışması için jüri olmaya geliyor” dedi. Grubun bir başka hayranı ise, “Çok mutluyuz. Türkiye’de böyle hip-hop idollerini görmek çok zor. Yavaş yavaş sesimizi duyurduk” şeklinde duygularını ifade etti.
Nu’est Grubu kendilerine tahsis edilen araçla dinlenecekleri otele giderken hayranları ise grubun arkasından şarkısını seslendirdiler.