BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.441,89
HABER /  GÜNCEL

Atatürk anıtı önünde dehşet saçtı!

Siirt'te cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtını önüne gelen bir kişi kendini ve aracını benzin dökerek yakmak istedi

Abone ol

Siirt'te cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtını önüne gelen bir kişi kendini ve aracını benzin dökerek yakmak istedi. Üzerine benzin döken kişi çakmakla kendini ateşleyince durumu fark eden polis ekipleri yangını söndürerek şahsı kontrol altına aldı.

Siirt Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına 07 AHM 62 plakalı aracı ile gelen C.A. isimli şahıs bir süre bekledikten sonra Atatürk anıtına kendine ve aracına benzin döktükten sonra ateşe verdi. Meydanda güvenlik sebebi ile bulunan polis ekiplerin durumu fark etmesi ile zamanında müdahale edilerek borcundan dolayı bunalıma girdiği belirtilen kişi kurtarıldı.

Kendini yakan kişi olay yerine gelen bir polis aracına bindirilerek Siirt Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, olay yeri inceleme ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme ardından olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri tarafından araca ve Atatürk anıtına su sıkılarak temizlendi. Olay yerine gelen şahsın yakınları sinir krizi geçirdi.

İtfaiye ekiplerinden Misbah Yılmaz, olay yerine geldiklerinde bir kişinin üzerine ve aracına benzin dökerek yaktığını ve polisin zamanında müdahalesi ile yangının büyümeden söndürülerek kendini yakmak isteyen şahıs kurtarıldığını belirterek, çıkan yangından dolayı Atatürk anıtında hasar oluştuğunu söyledi.