BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Ataşehir Palladium Tower'a yoğun ilgi

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de konumlandırılan Palladium Tower projesinde fiyatlar 890 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.

Abone ol

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de inşa edilmekte olan 43 katlı, A plus Palladium Tower proje yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Akıllı bina sistemi, Leed Gold sertifikası özellikleri ve Feng Shui felsefesine uygun olarak tasarlanan projede 180 ila bin 350 metrekare arasında farklı alanlarda seçeneklerin sunuluyor.

Palladium Tower'da, ofisler, tam kat ya da 6 ofise kadar bölünebilen modüler yapıda kullanılabiliyor. Projenin, ofis katlarının satış fiyatları 890 bin ila 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor.

3 YILDA 700 MİLYON DOLAR

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, ticari gayrimenkule odaklandıklarına dikkat çekti. Tahincioğlu, "2012'de 175 milyon dolarlık yatırım yaptık. Şu anda elimizde olan projeler için önümüzdeki 3 yılda, 700 milyon dolarlık yatırım yapacağız" dedi.

100 bin metrekarelik akıllı bina

Proje ısıtma, soğutma, havalandırma, sulama, enerji izleme, depreme dayanıklı A sınıfı cephe ve yangın gibi olağanüstü durumlarda çalışanların temel ihtiyaçları ve güvenliği dikkate alınarak hayata geçirildi. Akıllı bina Palladium Tower, sunduğu sosyal yaşam imkânlarıyla da dikkat çekiyor. Toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olan projede, 150 kişi kapasiteli fuaye alanı, 11 adet toplantı ve seminer salonu, kafeterya, spor salonu, market, kırtasiyeci, lostra, kuru temizleme, kuaför ve iş stresinden uzaklaşmak isteyenler için bir de 170 m yükseklikte İstanbul Lounge yer alıyor. Fuaye salonlarının da yer aldığı Palladium Tower, proje bitiminde sakinlerine bir ofisten fazlasını sunacak.

875 milyon $'lık gayrimenkul yatırımı

2015 yılına kadar 875 milyon dolarlık yatırım yapacak olan Tahincioğlu, bu yatırımların 175 milyon dolarlık kısmını geçtiğimiz yıl içinde gerçekleştirdi. Başta ofis projeleri olmak üzere İstanbul'un çehresini değiştirmeye yönelik iddialı projelere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün önümüzdeki üç yıl içinde tamamlamayı hedeflediği ofis, konut ve karma kullanımlı projeler Anadolu Yakası'nda Ataşehir, Kozyatağı, Çengelköy; Avrupa Yakası'nda Levent, Şişli, Beşiktaş'ta konumlandırılıyor.