BIST 10.246
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.395,32
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanlığı'na Naim Yağcı atandı

Nimetullah Topu’nun Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu gerekçesi ile istifası sonucu boşalan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na, bu görevi vekaleten yürüten Av. Mustafa Naim Yağcı atandı.

Abone ol

Av. Mustafa Naim Yağcı, Recep Kenan’a yaptığı özel açıklamada atama ile ilgili şunları söyledi:

Önemli bir günde, “Hicri Yılbaşı”nda, İlçe Başkanımız Nimetullah Beyin belediye başkan aday adaylığı iradesini ortaya koyması, resmen müracatı ve açıklaması ile birlikte vekalet görevini resen, sonrasında İl Başkanlığımızın görevlendirmesi ile de tebliğ alarak vekaleten 10 gün kadar sürdürdüğüm Ak Parti İlçe Başkanlığı’na atanmış oldum.

Hızla gelişen seçim sürecinde aynı perspektifte ilçe başkanlıklarının atanması ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde Atatşehir’imizde de kısa sürede yapılan temayül yoklaması sonrasında üç aday arkadaşımızla birlikte Ankara’ya gittik. Ankara’da bizim ilçe başkanlığımız resmen atama yolu ile tarafımıza tebliğ edildi. İl Başkanlığımızdan da İlçe Başkanlığı Mazbatasını teslim aldım. Bismillah dedik yola çıktık.

En kısa zaman da yönetimimizi oluşturup, diğer teşkilat unsurlarımız ile birlikte; mevcut belediye başkan aday adaylarımız, meclis üyesi aday adaylarımızın tamamı ile ve tüm teşkilatlarımız; hatta buna üyelerimizi de dahil ederek, hızlı bir şekilde Ataşehir’de arzulanan, hizmet odaklı Ak Partili bir belediyeyi Ataşehir’e taşıma adına bu görevi üstlendik.

Emanet olarak kabul ediyorum bu görevi. Emaneti hakkı ile taşımayı, altından kalkabilmeyi rabbim nasip etsin diyorum. Kararlarımızda isabet, doğruluktan, haktan ayrılmamayı nasip etsin. Yolumuz uzun… Zaman kısa… Hızlı hareket edip, hızlı kararlar verip, güzel bir mücadele ile inşallah başaracağımıza; arkadaşlarımızın da gücümüze güç katacağına inanıyorum. Bu duygularla Ataşehirlileri ve Ataşehir’i selamlıyorum.

Mustafa Naim Yağcı kimdir?

1976 yılı Rize Çayeli doğumlu olan Av. Mustafa Naim Yağcı, İlkokulu Çayeli Aşıklar Köyü İlkokulunda tamamladıktan sonra eğitimine İstanbul’da devam etti.
Kadıköy İmam Hatip Lisesinden 1995 yılında mezun olan Naim Yağcı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yılında mezun olarak eğitimini tamamladı.

Çeşitli kurumlarda görev yapan Mustafa Naim Yağcı, 2004 yılından bu yana ortağı olduğu Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak ortağı olduğu Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak görev yapmaktadır.

Aktif siyasete 2004 yılında Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığında İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği görevi ile başlayan Mustafa Naim Yağcı, ilçe başkanlığı istifa ile boşalınca, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkalığı görevine atandı.

Av. Mustafa Naim Yağcı evli ve 1 çocuk babasıdır.