BIST 9.531
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.489,10
HABER /  GÜNCEL

Atama listeleri 10 Şubat 2017 Resmi Gazete

10 Şubat 2017 tarihli atama listeleri Resmi Gazete'de yayınlandı. Atama listesine göre Başbakanlık ve bazı bakanlıklardaki önemli kademeleri yeni isimler getirildi.

Abone ol

Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım, Başbakanlık Müşaviri oldu.

Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nde Personel Daire Başkanlığına Evren Dinçer, Başmüfettişliğe Muhittin Soyvural, Van Bölge Müdürlüğüne Yücel Serdar getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Ercan Türk, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Bayram Çetin, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Aziz Gün atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Karaman il Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Abdullah Kılıç, Yalova il Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Şeref Tali getirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet İpek, Konya 4'üncü Bölge Müdürlüğüne Birol Çınar atandı.

Milli Savunma Bakanlığı Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Tümgeneral Gürsel Yüz, Personel Genel Müdür Yardımcılığına Adem Arslan getirildi.