BIST 10.201
DOLAR 32,34
EURO 34,98
ALTIN 2.387,25
HABER /  MAGAZİN

Atalay Demirci kopya çekmiş!

Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi Atalay Demirci'nin, beden dili uzmanı Ahmet Şerif İzgören'den yararlandığı iddia ediliyor.

Abone ol

Yetenek Sizsiniz’de ekran başındaki milyonları gülmekten kırıp geçiren Atalay Demirci’nin stand-up gösterisinde vücut dili uzmanı Ahmet Şerif İzgören'den yararlandığı ortaya çıktı. 

Rotahaber’in haberine göre, Atalay Demirci’nin vücut diliyle ilgili yaptığı espiriler Ahmet Şerif İzgören’in 2003 yılında yayınladığı video ile birebir örtüşüyor.

Hemen hemen tüm Türkiye’nin izlediği ve tanıdığı Atalay Demirci’nin stand-up gösterilerinde anlattıkları ile beden dili uzmanı Ahmet Şerif’in ilginç bir bağlantısı var.

ANLATTIKLARI AHMET ŞERİF'LE AYNI

Beden dili tüm dünyada aynıdır ama farklı yorumlanır Atalay Demirci’nin bu konu üzerinden yola çıkarak anlattığı özellikle İtalyanca ile Türkçe arasındaki beden dili farkının birebir Ahmet Şerif İzgören’in anlattıklarıyla aynı olması dikkat çekti.

Atalay Demirci final gösterisindeki performası ile Ahmet Şerif İzgören’i taklit mi etti yoksa esinlendi mi bilinmez ama iki video arasındaki öylesine benzerlikler var ki videoyu izleyenler kendisini Atalay Demirci’nin gösterisinden kopya çekmiş demekten alamıyor…