BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,73
HABER /  GÜNCEL

3 GSM operatörüne tepki yağıyor

Sedat Balun'un LÖSEV'e yardım amaçlı başlattığı Duygusal Telefon kampanyasına GSM operatörlerinin duyarsızlığı tepki çekti.

Abone ol

Lösemili çocuklar için Twitter üzerinden #DuygusalTelefon hashtaginde birleşenler telefon operatörlerine duyarsızlıklarından dolayı tepki gösterdi.

''Canın Cennete!!!'' adlı kitabın yazarı Sedat Balun lösemili çocuklar için duygusal bir kampanya başlattı. Telefonunun satışından elde edilecek geliri lösemili çocuklar yararına bağışlanması bekleniyor.

Ancak ünlü yazar Balun ve takipçileri GSM operatörlerinin kampanyaya duyarsız kalmasına tepki gösterdi. GSM operatörlerinin sosyal sorumluluk projesine sahip çıkmaması duyarlı vatandaşları üzdü.

Twitter üzerinden günlerdir GSM operatörlerine "Haydi! Kapsama alanınızı görelim" diye yardım çağrısında bulunan yüzbinlerce twitter kullanıcısı, her üç firmadan da ses çıkmaması üzerine üzüntülerini, "Sizin kapsama alanınızda lösemili çocuklar yokmuş, kapasiteniz bu kadarmış" diyerek tepki gösterdi.

LÖSEV'e yardım amaçlı açılan Duygusal Telefon kampanyasının cumaya kadar uzatıldığını duyuran Sedat Balun ise üzgün. Amacısının lösemili çocuklara bağış yaptırmak olduğunu belirten Balun, böylesi önemli bir konuda kimseden ses çıkmamasını duyarsızlık olarak yorumluyor.

İŞTE O TELEFON;

duygusaltelefon.jpg

Ayrıca kampanyada binlerce lira verilen akıllı telefonlar yerine, amacı LÖSEV'e yardım olan Duygusal Telefon 1 TL'den açık arttırmaya çıktı. Tüm operatörleri bu açık arttırmaya davet eden kampanyada en çok fiyatı kim verirse o bu telefonun sahibi olarak LÖSEV'e büyük bağış da bulunacak.