BIST 9.627
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.496,03
HABER /  MAGAZİN

Atakan'ın eşi Serap Korkmaz kaç aylık hamile olay görüntüleri

Survivor 2016 birincisi Atakan eşi Serap Korkmaz ile çektikleri video ile tepki aldılar. Video görüntülerde Atakan'ın hamile olan karısı Serap Korkmaz ringde tekme atıyor.

Abone ol

Hamileliğinde 36 haftayı doldurmak üzere olan Serap Korkmaz, eşi ile ringe çıktı. O anların videosunu Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Atakan Arslan da aynı videoyu "Eğitim anne karnında başlar... Denemeyin!" notu ile sayfasında yayınladı...

Atakan Survivor birincisi olup Türkiye'ye döndükten sonra sürpriz bir kararla Serap Korkmaz ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin hızlı evliliğinin arkasından bir çok iddia gündeme gelmişti. Atakan nikah masasına kot pantolanla gidince de eleştirilmişti. Çift daha sonra düğün yaparak bu görüntüyü telafi etmişlerdi. Avatar lakabı ile bilinen Atakan 2016 yılındaki Survivor yarışmasında birinci olmuş ve 150 bin liralık ödülü almıştı.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ALDI : İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çiftin paylaştıkları video tartışmalara neden oldu. Atakan'ın eşi Serap Korkmaz hamileliğinin son ayında ve doğum yapmak üzere. Hal böyle olunca ringdeki hareketlerini tehlikeli bulan takipçileri eleştiri yağdırdı.

"HİÇ OLACAK İŞ DEĞİL" :
Çiftin videosu kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcılar karnı burnun ringe çıkan Serap Korkmaz için şu yorumları yaptı: "Ay içim gitti. Bebeğe bir şey olacak yapma şöyle hareketler.", "Gerçekten hamile mi diye düşünmedim değil hani", "Hiç olacak iş değil... Çok tehlikeli, büyük cesaret. Yapmamalısınız kesinlikle!", "Allah korusun. Aksilik çıkar, üzülürsünüz...Daha hafif sporlar yapsa daha iyi olmaz mı?"