BIST 9.098
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,85
HABER /  MAGAZİN

Ata ve Cem'in sahne rekabeti

2011 yılının ilk ayı stand-up’ın iki usta ismini karşı karşıya getirecek.

Abone ol

Ata Demirer, yeni hazırladığı stand-up gösterisini ocak ayında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahneleyecek. Demirer, 5 yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşacağı gösterilerine başlayacak olan Cem Yılmaz ile gösteri tarihlerinin çakışmaması için özel bir takvim hazırlanmasını istedi. Organizasyon da Cem Yılmaz’ın gösterilerinin olmadığı 21-28 Ocak tarihlerini belirledi. Cem Yılmaz’ın CM101MMXI adlı gösterileri 10-11-12-17-18-19-24-25-26 Ocak tarihleri arasında Maslak Tim’de olacak.

İNDİRİM YOK!
Cem Yılmaz’ın gösterilerini izlemenin bedeli 55, 82 ve 98 lira. Yılmaz bilet fiyatlarında öğrencilere özel bir indirim yapmıyor. Ata Demirer’i izlemenin bedeli ise 45 lira. Demirer bilet fiyatları konusunda Cem Yılmaz kadar katı değil. Öğrenciler 35 liraya Ata Demirer’i izleyebilecekler. Bu arada Cem Yılmaz’ın 10 Ocak’taki ilk gösterisinin biletlerinin de şimdiden tükendiği kaydedildi.

ATA, CEM’İ GEÇTİ
Cem Yılmaz ve Ata Demirer sinemada da rakipler. Genelde sinemada sadece oyuncu olarak yer alan Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ‘Eyyvah Eyvah’ filmiyle, aynı daldaki Cem Yılmaz’a rakip oldu. Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı ‘Yahşi Batı’ filmini 2 milyon 322 bin 546 kişi, Ata Demirer’in Eyyvah Eyvah filmini 2.452.809 kişi izledi. Cem Yılmaz’ın bu sezon vizyona kendi çektiği bir filmi girmeyecek. Sadece Yavuz Turgul’un ‘Av Mevsimi’ filminde oyuncu olarak rol aldı. Ata Demirer’in Eyvah Eyvah filminin ikincisi 7 Ocak’ta vizyona girecek.

ATA’NIN UNUTULMAZ ESPRİLERİ
• Sabit oynadığım günlerin dışında sürekli geziyorum. Geçen Manisa’dayız bir teyze geldi yanıma beni kolumdan yukarı doğru çekiştiriyor. “Ne çekiyon sen?” (bişi çekmiyordum) “Ne çekiyom” dedim. “Kaç kilo çekiyon?” Direkt et olarak soruyor. “110” dedim. “Yok 130 okka gelirsin” dedi. “Teyze” dedim “Nerden anladın?” “Sığırlarım var benim” dedi...
• Bir şampuan reklamı vardır. Neymiş park yeri yokmuş. Hadi b planı yapıyoruz kız yürüyor adamlar bakarken öbür kız park yerini kapıyor. Ben Türk insanını tanıyorsam o tek yeri kadını ezer de kapar be. Ama yok bunlar akıllanmadı. 2. reklam bowling salonunda. İşte oyunu kazanıcaz kız yere kadar eğilmiş kızın saçına bakıyorlar kaybediyorlar. Kız öle bir eğilmiş. Şimdi siz kızın saçına mı bakarsınız?
• Dolmuşları biliriz. Nedense dolmuşun en önünde oturan hep şoförün yardımcısıdır. O tek koltuğa kim geçerse hesap ondan sorulur. Olay bir süre sonra feci bi matematik problemi olur: “Ağbey şu 5 milyondan 2 kişi, şu 20’likten 8 kişi, şu 1 milyondan 1 kişi, 10’luktan da 7 kişi.”

CEM’İN UNUTULMAZ ESPRİLERİ
• Bana hep “Ağabey bilet var mı, bulamadık” diye soruyorlar. Ben de “Bilmem, ben de ayaktayım” diyorum. 12 yıl oldu, hep kapalı gişe oynuyorum...
• Ben artık Ferrari kullanmayı bıraktım. O bitti. Onu 20 yaşında kullandım, geçti gitti. Eşekle dolaşsaydım daha ünlü mizahçı mı olacaktım, anlamadım ki... Otobiyografi yaptım, gırgır olsun diye. Bunu bile ciddi zannettiler. ‘Araba aldı’ diye haber yapmanın bir değeri yok ki. Sattım Ferrari’mi. Ferrari’sini hesaplı satan bilge, benim...
• Gazete almaya gitsem, “Gecelere aktı” diyorlar... Mankenlerle dolaşıyorum, yine bir şey söylüyorlar. Ne yapayım, maymunla mı dolaşayım?
• “GORA çok küfürlü, çocuklara kötü örnek oluyorsun” dediler. Sen çocuğunu bu konuda eğitmemişsen, suç komedyenin mi oluyor yani? Çocuk örnek alıyor. O çocuk beni örnek alıyorsa, gitsin film yapsın. Hokkabaz’ı çektim, “çalıntı” dediler. “O sihirbaz benim babamdı” dediler. Başkası olsa alır başını buralardan giderdi ama hazıra dağ dayanmaz.
• “Herkes cehennemde yanacak. Bir kişi hariç; Fedon... Onun yanacak yeri kalmadı çünkü!

Kaynak: Habertürk