BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
HABER /  SPOR

Aslan ünlü yıldızın peşinde

Oynadığı hazırlık maçlarında gol bulmakta zorlanan Galatasaray, golcü futbolcu arayışında... Rotadaki isim ise...

Abone ol Yeni sezon öncesinde oynadığı hazırlık karşılaşmalarında gol bulmakta zorlanan G.Saray, forvet arayışlarını aralıksız sürdürüyor. Süre dolduğu için Şampiyonlar Ligi ön leme maçına yeni forvet çıkaramayacak olan sarı-kırmızılılar Real Zaragozalı Ricardo Oliveira’nın transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından rotayı Çek golcü Milan Baros’a çevirdi.

Fransa’nın Lyon takımında forma giyen 26 yaşındaki yıldız için girişimlere başlayan sarı-kırmızılı yöneticiler bu transferi bir an önce sonuçlandırmak istiyorlar.

BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO

GEÇTİĞİMİZ sezonun 2. yarısında İngiltere’nin Portsmouth takımına kiralanan Baros için Lyon kulübü 7 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Baros’la tranfser için temas kuran ve prensipte anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yöneticiler, gelecek hafta Fransa’ya giderek Lyon kulübüyle bonservis konusunda pazarlık yapacaklar. Bonserviste indirime gidilmemesi durumunda ise G.Saraylı yöneticiler kiralama teklifinde bulunacak. Milan Baros’un Lyon’da ilk 11’de fazla forma şansı bulamaması ve oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor olması da bu transferin gerçekleşme olasılığını güçlendiriyor.

IRKÇILIKLA SUÇLANMIŞTI

EURO 2008’de Çek Milli Takımı kadrosunda da yer alan golcü futbolcu geçen sezon Lyon’un Rennes ile karşılaştığı maçta rakip takımdan Kamerunlu M’bia ile maç içinde tartışmış, bu tartışmanın sonunda da rakibini göstererek burnunu tutmuş ve “Çok kötü kokuyorsun” anlamına gelebilecek bir mimik yapmıştı. Bu yüzden ırkçılıkla suçlanan Baros olay sonrası 3 maç ceza almıştı.

CARTHY’DEN KÖTÜ HABER

BU arada transfer listesindeki bir diğer isim Mc Carty’den de olumsuz sonuç alındı. Eski G.Saraylı Tugay Kermioğlu’nun da formasını giydiği Blackburn’de oynayan Carty, takımın menajeri Paul Ince’in bu transfere onay vermemesi üzerine kulübünde kaldı. Lancashire Telegraph Gazetesi’nde yer alan bir haberde Ince’in Mc Carty’i kesinlikle bırakmayacaklarını açıklaması üzerine bu transferin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi