BIST 9.883
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.453,57
HABER /  GÜNCEL

Aslan Burcu Hande Kazanova 8 -14 Nisan 2019 haftası Sosyal çevreniz hareketli olacak

Cuma günü parasal alanda güzel getiriler olacak. Astroloji uzmanı Hande Kazanova Aslan burcunu sizler için yorumladı. 8 - 14 Aslan burcunu neler bekliyor?

Abone ol

Göz önünde olacağınız ortamlar ve kariyer alanlarınızda oluşacak birtakım konu ve olaylarla haftanız başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan’lar. Sabah saatlerinin erken zaman dilimini kullanmaya özen göstermelisiniz çünkü saat 10’dan sonra Ay boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta duracak o yüzden pazartesi günü büyük girişimleriniz yerine daha çok tamamlanması gereken konu ve olaylar önemli olacak.

Sosyal çevrenizin hareketli olacağı haftalardan bir tanesi olacak. Salı ve çarşamba günlerini arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlar için kullanabilir ya da katılacağınız bir organizasyon ve aktivite varsa kendinizi buralarda gösterebilirsiniz.

Bu hafta çarşamba günü önemli olacak çünkü birden fazla gezegen etkisiyle karşı karşıya olacağız.

En önemli gezegen etkileşimlerinden bir tanesi Jüpiter’in Yay Burcu’nda geriye gitmeye hazırlanıyor olması olacak. Jüpiter aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, sanatsal faaliyetlerde ve hobi alanlarınızda aynı zamanda risk içeren işlerinizde gerilemeye hazırlanıyor. Çarşamba günü büyük girişimlerden kaçınmakta fayda olacak. Cuma günü parasal konularda güzel getiriler karşınıza gelecek. Güzel bir hafta olsun.