BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.496,58
HABER /  GÜNCEL

Bu hafta kariyer odaklı Başak Burcu Hande Kazanova 8 - 14 Nisan 2019 haftası

Jüpiter ev ve aile alanlarında gerileyecek. Astroloji uzmanı Hande Kazanova Başak burcunu sizler için yorumladı. 8 - 14 Nisan haftası Başak burcunu neler bekliyor?

Abone ol

Haftanız sizin dışınızda gelişen olaylarla başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başak’lar. Bu hafta kariyerinize ve iş konulara biraz daha odaklanmanız gereken haftalardan bir tanesi olacak.

Çarşamba günü önemli çünkü Jüpiter sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde  sevdiğiniz insanla olan güç birliğiniz çarşamba günü devam ederken diğer taraftan parasal konularda birtakım sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir.

Bu yüzden çarşamba ve cumartesi günleri büyük riskli adımlardan kaçınmakta fayda var. Cuma günü çok şanslı olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hayat size göz kırpacak.

Eviniz, aileniz ve yuvanız, sevdiklerinizden aldığınız güzel desteklerle, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel adımlar atmaya meyilli olacaksınız. Yolunuzda abartmadan ilerlemeli ve çok fazla iyimser hareket etmemelisiniz. Eşiniz ve partneriniz varsa onun kariyerinde güzel teklifler ve oluşumlar karşınıza gelebilir. Cuma ve pazar günleri kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı hissedebilirsiniz. Güzel bir hafta diliyorum.