BIST 10.086
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.411,98
HABER /  GÜNCEL

Askerlere saldıranlar hakkında karar çıktı

Kocaeli'de izinden dönen askerlere yolcu otobüsünde saldıranlar hakkında karar verildi. Gözaltına altına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklanırken, 2'si serbest kaldı.

Abone ol

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 10 kişinin, çarşı izninden dönen 5 askeri belediye otobüsünde darp etiği görüntüler ortaya çıktmıştı. 10 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

İzmit’te çarşı iznine çıkan 5 askere otobüste saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan A.G., O.Z., M.U., Z.G., U.G., M.G., A.K., E.G., M.K., K.B., H.U. ve M.K., Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Adliye önünde bekleyen yakınları basın mensupları ve jandarmaya tepki gösterdi. Zanlıların yakınları gazetecileri, "Vatan evlatları bunlar, vatan için hepsi canını verir" diyerek görüntü çekmemelerini istedi.

O ilde ortalık fena karıştı otobüste askerlere saldırdılar

Şüphelilerin yakınları ve jandarma arasında yaşanan arbede de bir jandarma subayı omzuna aldığı darbe nedeniyle yaralandı. Bir polis yaşanan arbede sırasında biber gazı sıktı. İ

7 KİŞİ TUTUKLANDI

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çarşı izninden dönen 5 askeri belediye otobüsünde darp eden 10 kişi gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7 kişi tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.