BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,85
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

Askerle tartışan HDP'li vekil Önlü hakkında flaş gelişme

TUNCELİ kent girişi sırasında askerlere yaşadığı tartışma nedeniyle gündeme oturan HDP Milletvekili Alican Önlü hakkında fezleke hazırlandı.

Abone ol

HDP Tunceli milletvekili olan Alican Önlü geçtiğimiz günlerde asker ile yaşadığı tartışma sonrasında gündeme oturmuştu. Askere FETÖ'cü olduğunu söyleyen Alican Önlü hakkında Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlandı.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü’nün dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığı’na gönderdi. Önlü, kendisine ait olan ve eşi Hayriye Önlü'nün kullandığı otomobilin Tunceli kent girişindeki kontrol noktasında aranmak istenmesi üzerine görevli astsubayla yaptığı tartışmayla gündeme gelmişti.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan fezlekede, HDP’li Önlü’nün değişik tarihlerde PKK ve diğer sol örgüt mensuplarının cenaze törenleri ve bazı toplantılarda yaptığı konuşmalar ile 'Terör propagandası yaptığı' ileri sürülüyor ve dokunulmazlığının kaldırılması isteniyor.

TWITTER'INDA YAPTIĞI BİR BEĞENİ OLAY OLDU

Alican Önlü'nün dün twitter'da yaptığı beğeni ise bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Alican Önlü kendi, Twitter hesabından bir cinsel içerikli bir video beğenmişti.