BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Askeri bölüğe roketli saldırı

Hainler yine saldırdı. İran sınır köyünde piyade bölüğüne roket atıldı.

Abone ol

Van'ın Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından Piyade Bölük Komutanlığı'na açılan ateş sonucu 1 er şehit oldu, 1 er de yaralandı. Şırnak'ın Silopi ve Beytüşşebap ilçelerindeki arama faaliyetlerinde ise çıkan çatışmalarda 4 güvenlik görevlisi yaralandı.

Esenyamaç köyündeki Piyade Bölük Komutanlığı, geceyarısından sonra terör örgütü PKK üyelerinin silahlı saldırısına uğradı.
 
Ağır silahlarla açılan ateşte onbaşı Ali Şahan şehit oldu, 1 er yaralandı.
 
Sivas doğumlu olan ve ailesi Kütahya'da yaşadığı öğrenilen Şahan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Başkale Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 
Teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.
 
Şırnak'ta 4 güvenlik görevlisi yaralı
 
Şırnak'ın Silopi ve Beytüşşebap ilçelerindeki arama faaliyetlerinde ise terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmalarda 4 güvenlik görevlisi yaralandı.
 
Tunceli il merkezi ile Bingöl'ün Kiğı ilçelerinin dağlık arazi kesimlerinde de, dün yapılan arama ve tarama faaliyetleri esnasında bulunan patlayıcı madde düzenekleri imha edildi.
 
Erzincan'ın Refahiye ve Mardin'in Nusaybin ilçelerinin dağlık arazi kesimlerinde ise PKK'ya ait muhtelif gıda ve yaşam maddelerini ele geçirdi.
 
Mardin'in Nusaybin ilçesi dağlık arazi kesiminde de terör örgütü mensupları tarafından döşenen patlayıcı madde düzeneği patlarken, herhangi bir zayiat meydana gelmedi. Aynı bölgede iki patlayıcı madde düzeneği daha bulunarak etkisiz hale getirildi.