BIST 10.507
DOLAR 32,30
EURO 35,04
ALTIN 2.477,05
HABER /  GÜNCEL

Asker ve sivilden sonra yeni hedef...

Kanlı terör örgütü PKK'nın yeni planı ortaya çıktı. Emniyet yetkili birimleri uyardı.

Abone ol

Sivil ölümlere hız veren PKK'nın yeni planı... Terör örgütü bu kez de polis ve polis ailelerini hedef aldı. 'polis ve ailelerini kaçırın'

Sivil, asker ayrımı yapmayan terör örgütü PKK'nın 'polis ve ailelerini kaçırın' talimatı emniyeti hareketlendirdi.

BİR ARADA OTURUYORLAR

Dağ kadrosunun telsizden verdiği 'polise yönelik saldırıların artırılması' talimatı istihbarat birimlerince kaydedildi. Hakkari, Şırnak ve Tunceli'de görev yapan, lojman sıkıntısı nedeniyle merkezlerde ev tutan personel uyarıldı. Lojman dışında kalan personelin bir arada oturması sağlandı. Bu nedenle aynı evde 10 kişi bile kalabiliyor. Aileler tedirgin. Polis lojman sorununun çözülmesini bekliyor.  

'AJAN' TEHDİDİ!

İstihbaratlara göre halkın askeri ve emniyet birimlerinin önünden geçmesini bile istemeyen PKK 'ajan' suçlamasıyla vatandaşı baskı altına alıyor. Polisin alışveriş yaptığı market sahipleri tehdit ediliyor.  

AMAN DİKKAT!


Akşam'ın haberine göre, polisin 'shortland' olarak adlandırılan zırhlı araçları da alarm veriyor. Son dönemdeki kazalarda 4 polis şehit düştü, 2 polis yaralandı. Bir emniyet yetkilisi 'Araçlar 1990'lı yılların teknolojisini taşıyor. Coğrafi şartlar kazaya yol açabiliyor. Ayrıca 'E' sınıfı ehliyet gerektiriyor. Bu nedenle aracı kullanacak personel bulma konusunda da sıkıntı yaşıyoruz' şeklinde konuştu.