BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.431,38
HABER /  GÜNCEL

Asker ocağından iki acı haber

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatani görevini yapan jandarma uzman çavuş Yasin Tosun silahla intihar ederek yaşamına son verdi.

Abone ol

YÜKSEKOVA İlçe Jandarma Karakolu'nda görev yapan uzman jandarma çavuş Yasin Tosun henüz bilinmeyen bir nedenle dün akşam saatlerinde tabancayla intihar etti.

Bir başka asker ocağında intihar haberi de Bolu'dan geldi. Bolu 2'nci Komando Tugayı'nda görevli 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kürşad Ziya K. da beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti.

Yaşamını yitiren uzman çavuşun cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Bekar olan ve bir süredir sorunları olduğu belirtilen Tosun'un cenazesinin yarın memleketi Sivas'a gönderileceği öğrenildi. İntihar eden uzman çavuş Ulaş ilçesine bağlı Bostankaya köyünde toprağa verilecek.

MERMİ FOTOĞRAFI PAYLAŞMIŞ

İntihar eden 23 yaşındaki uzman çavuş Yasin Tosun'un 15 Nisan'da sosyal paylaşım sitesinde 8 adet tabanca mermisini paylaşarak, 'Çok basitti aslında olacak' yazması dikkat çekti.

mermi.20150421101752.jpg

BOLU KOMANDO TUGAYI'NDA İNTİHAR

Bolu 2’nci Komando Tugayı’nda görevli 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kürşad Ziya K., beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti.

Olay, akşam saat 20.00 sıralarında Karamanlı Mahallesi Arap Abdullah Sokak üzerinde bulunan Ihlamur Apartmanı’nda meydana geldi. Bolu 2’nci Komando Tugayı’nda görevli Kürşad Ziya K., görev için gönderildiği Hakkari’den tedavi için GATA’ya getirilen arkadaşına refakat ediyordu. Bir süre önce istirahat için Bolu’daki ikametine gelen Kürşad Ziya K., evinde tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti. Aynı evi paylaştığı uzman çavuş arkadaşları eve geldiklerine Kürşad Ziya K.'yi kanlar içerisinde görünce hemen polise haber verdi. Polis ekipleri evde incelemeler yaparken, uzman çavuşun cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.