BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Aşk-ı Memnuda kıyamet kopuyor

Aynı evin içerisinde kocasını, yeğeniyle aldatan Bihter bu kez yakalanacağa benziyor. Adnan Bey gerçeği öğreniyor.

Abone ol

Yakışıklı Behlül ve Bihter, içinde düştükleri durumun gittikçe çoğalan tehlikesine karşın birbirlerinden uzak duramıyorlar. Aşk-ı Memnu dizisinin çapkın , sorumsuz karakteri yakışıklı Behlül Nihal’e evlenme teklif eder. Ve bu teklif Bihter dışındaki tüm herkesi önce şaşırtır sonra da mutlu eder. Çaresizlikten köpüren Bihter ise büyük kederle Behlül’ün Beşir’i ikna etmek için diyetinin bu olduğunu anlamakta gecikmez.

Aşk-ı Memnu dizsinin bu bölümünde gece büyük bir sürpriz ve mutluluk ile başlamıştır ancak bitimi öyle olmayacaktır.Ziyagil Ailesi için sürpriz ile başlayan gece yine bir sürpriz ile biter . Ancak bu son sürpriz ilki gibi sevinç kaynağı olmayacaktır.Bu arada güzel Bihter Behlül’e übyük bir kızgınlık ve öfke duymaktadır. Bihter bu kızgınlığı Behlül’ün canını acıtarak bastırmak peşindedir.

ADNAN BEY ÖĞRENİYOR MU?


 


Aşk-ı Memnu dizisinin olayları bununla da kalmaz. Behlül bir çok durmdan kendini sıkışmış ve çaresiz hissetmektedir. Bu yüzden Behlül biraz daha agresifleşmeye başlar. O gece Hilmi Önal’ın sözlerine çok öfkelenerek olay çıkarır.Behlül Hilmi Önal’ın ima ettiği şeyin ne olduğunu anlamış ve bu yüzden bbu kadar çok öfkelenmiştir. Bu son çıkan olayla beraber Ziyagil Ailesi’nin tadı iyice kaçmıştır. Ziyagil Ailesi olayın büyümesiyle geceden ayrılmak zorunda kalır. Hilmi’nin Adnan Bey’i hangi konuda uyarmaya çalıştığını bir tek Behlül ile Bihter bilmektedirler. Bu durum Peyker’in de uzun zamandır var olan şüphelerini biraz da olsa aydınlatacaktır.

Aşk-ı Memnu’da yasak aşkın hareket alanı iyice kısıtlanmıştır.Behlül ile Bihter için bu son yaşanan olay çemberlerleri iyice daraltmıştır artık.Bihter dahi artık Behlül – Nihal nişanlanmasını bir kaçış yolu olarak görecektir.

Aşk-ı Memnu’da başından geçenler karşısında bitkin düşen Behlül Nihal’e mecburen biraz daha fazla yaklaşacaktır.


Aşkı-ı Memnu kahramları Behlül ve Bihter, içinde bulundukları durumun giderek artan tehlikesine rağmen birbirlerinden ayrı durmalarının çok zor olduğunun farkındadırlar. Behlül ve Nihal nişanlanırken, iki yasaklı aşığın yaşamında, korku dolu acı dolu ve pişmanlık dolu farklı bir evre başlayacak.