BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Aşık genç koşuyor emniyet amiri kovalıyor

Sivas'ta polisin düzenlediği 'aşk operasyonu' çok koşuşturmalıydı. Aşık genç kendini yollara vurdu, polis de peşinden tabii..

Abone ol

Erzurum'da oturan 22 yaşındaki Kübra Şahin'i memleketi Sivas'ın Suşehri İlçesi'ne kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 25 yaşındaki Yusuf Kaya polisin elinden kaçtı. Kaya, kovalamaca sonunda yeniden yakalandı.

Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde yaşayan Kübra Şahin'in ailesi, Suşehri'nde oturan Yusuf Kaya'nın, kızlarını kaçırdığı iddiasıyla Suşehri Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Bunun üzerine polis, her ikisi de Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı eğitim veren Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu'ndan geçen yıl mezun olduğu öğrenilen Kübra Şahin ile Yusuf Kaya'yı aramaya başladı.

POLİSİN ELİNDEN KURTULDU

[PAGE]



POLİSİN ELİNDEN KURTULDU

Birbirlerini sevdikleri belirtilen iki genci bulmak için ilçe giriş çıkışlarında kontrollerini artıran ekipler, gençlerin Yalnızbağlar Mahallesi'nde Yusuf Kaya'nın akrabalarının evinde olduğunu tespit etti. Eve giden ekipler, gençleri burada buldu. Kızlarının bulunduğu haberini alan yaklaşık 10 kişilik aile bireyi, binadan çıkarılan Yusuf Kaya'nın üzerine yürüdü. Bu sırada yaşanan kargaşadan yararlanıp polisin elinden kurtulan Yusuf Kaya, Hastane Caddesi'nde kaçmaya başladı.

EMNİYET AMİRİ PEŞİNDEN KOŞUYOR

Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Emniyet Amiri Cenk Balta ve beraberindeki bir grup polis ile genç kızın yakınları, kaçan gencin peşinden koştu. Yusuf Kaya, kovalamaca sonunda Sivas Caddesi Hastane Kavşağı'nda sivil ekiplerce kısa sürede yakalandı. Suşehri Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği'ne götürülen iki gencin, ifadelerinde zorla kaçırılma olayının olmadığını, kendi istekleriyle buluştuklarını öğrenildi. Yusuf Kaya'nın Emniyet'teki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı, genç kızın ise ailesiyle Aşkale'ye gittiği belirtildi. Kübra Şahin ile Yusuf Kaya'nın, genç kızın Suşehri’nde eğitim gördüğü sırada tanıştıkları, 3 yıllık arkadaşlıkları olduğu öğrenildi. Mezuniyetinin ardından memleketine dönen Kübra Şahin ile Yusuf Kaya'nın yeniden buluşmaya karar verdiği, bunun üzerine Aşkale2ye giden Yusuf Kaya'nın genç kızı Suşehri'ne getirdiği bildirildi.