BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Asgari ücret 2018 yeni zamlı maaşlar DİSK açıklama yaptı

Asgari ücret son durum ne asgari ücret 2018 ne kadar olacak? Asgari ücret ile ilgili sendikalardan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Asgari ucret ne kadar olacak 4 Aralık güncek son DİSK başkanı Arzu Çerkezoğlu açıklaması haberimizde.

Abone ol

Milyonlarca çalışanın merak ettiği asgari ücretle ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Herkes merakla asgari ücret ne kadar olacak sorusunun cevabını bekliyor. Asgari ücret ile ilgili son güncel bilgiler internethaber'de.

Fox Tv'de canlı yayına katılan Arzu Çerkezoğlu asgari ücretle ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Çerkezoğlu işçinin en düşün maaşı asgari ücret olduğunu fakat Türkiye'de yasak olmasına rağmen asgari ücretten az maaşların iş verenler tarafından verildiğini söyledi.

DİSK ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLSUN İSTİYOR? DİSK geçen yıl yaptığı açıklamada asgari ücretin 2016 yılında 2 bin TL olması gerektiğini söylemişti. Çerkezoğlu ise yaptığı açıklamada bugün o rakamı vurguladı ve 2018 asgari ücret ne kadar olacak sorusuna yeni rakamlarla yanıt vereceklerini söyledi. 

ASGARİ ÜCRET ŞU AN NE KADAR? Asgari ücret şu an bin 404 TL. Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada asgari ücretin bu fiyat altına düşmeyeceğini söylemişti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU 2 BİN TL OLSUN DEDİ: Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama da ise asgari ücretin bu yıl 2 bin tl olması gerektiğini söylemişti.