BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Fatma Uyanık her yerde aranıyor. 6 Ekim tarihinde kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? 4 aralık 2017 Pazartesi Müge Anlı güncel Fatma Uyanık bilgileri internethaber'de.

Abone ol

KARAMAN'da bağ evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Fatma Uyanık her yerde aranıyor. Acılı aile 6 Ekim tarihinden beri kız kardeşlerini arıyor. Peki Fatma Uyanık bulunabildi mi?

Fatma Uyanık ile ilgili güncel bilgiler haberimizde. Gelin hep birlikte öncelikle Fatma Uyanık olayına bakalım. 31 yaşındaki Fatma Uyanık 6 Ekim tarihinde Karaman'daki bağ evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Annesiyle birlikte bağ evinde lahana kurutmaya giden Fatma Uyanık o gün annesiyle birlikte eve dönmedi. Herkes ilk başta Fatma Uyanık'ın evlenmek için biriyle kaçtığını düşünse de gerçek çok başka çıktı. Çünkü Fatma Uyanık'tan uzun zamandır haber alınamıyor.

FATMA UYANIK BULUNDU MU? Fatma Uyanık henüz bulunmadı. Fakat Fatma Uyanık ile ilgili araştırma çalışmaları devam ediyor ve iki isim üzerinde duruluyor. Ya Vahap Varlı ya da Mehmet Dağcı yalan söylüyor.