BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Asenadan Erbile tepki

Mehmet Ali Erbil Asena'yı koruyayım derken öyle bir laf etti ki tepki çekti

Abone ol Oryantal Asena, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in “Asena’ya sahip çıktık. Bıraksaydık da kötü yola mı düşseydi” şeklindeki sözlerine böyle cevap verdi

Mehmet Ali Erbil’in programının 201’inci bölümü nedeniyle ekibine verdiği yemekte söylediği “Tatlıses’in ambargo koyduğu Asena’ya biz sahip çıktık. Asena’yı bıraksaydık da kötü yola mı düşseydi? ” sözleri ünlü oryantalin tepkisini çekti. Mesleki açıdan çok defa engellenmesine rağmen her zaman namusuyla çalıştığını belirten Asena “Her yerden kapana kısılsam bile ne iş olursa yapardım, ama o yola girmezdim. Paramı namusumla kazanırdım. Otelcilik mezunuyum, kendi mesleğimi yaparım. O da olmasa gider çocuk bakarım, ya da başka ne hünerlerim varsa onu yaparım” dedi. 

İBO'YA GÖNDERME 

İlişki bittikten sonra insanların birbirlerine saygısını kaybetmemesi gerektiğini söyleyen Asena “Bir insan, bir insanla iyisiyle kötüsüyle dolu dolu bir ilişki yaşamışsa, seviyorum diyorsa eğer insan sevdiği için kötü bir şey düşünür mü? Ayrılsa da düşünür mü? Benim çocuğum olsa, beni terk etse, annesine babasına lanet etse, ben yine çocuğum için kötülük yapabilir miyim? İnsanların kötülüğünü istemek, insanların kötü olması için uğraşmak acizliktir, zavallılıktır” diye konuşarak eski sevgilisi İbrahim Tatlıses’e de atıfta bulundu.