BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Artık SÖZÜN önemi yok

Ankara'dan Irak'a yanıt geldi. Cemil Çiçek, sıcak bilgiler verdi...

Abone ol

Ankara'da sıcak saatler yaşanırken, hükümet sözcüsü Cemil Çiçek, son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Çiçek, "çatışmalar sürüyor, her saldırı misliyle karşılık bulacaktır" dedi.

İşte Çiçek'in verdiği bilgiler;

*ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR : "Devletimize yapılan her saldırı misliyle cevap görecektir. Askerimiz bölgeye hakimdir, operasyonlar sürmektedir. Güvenlik güçlerimiz teröre karşı kahramanca mücadelesini yürütmektedir. "

*DİKKATLİ OLUN : "Vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını istiyoruz. Provakasyonlarına alet olmamalarını istiyoruz. Milletimizden sadece destek istiyoruz. Güvenlik güçlerimize güvensinler. Toplum olarak bu hain saldırılara vereceğimiz en iyi cevap birlik ve beraberlik içinde sağduyulu duruş sergilemektir."

*TV'LERE UYARI: "Ekranlarda ne kadar uzman olduğu belli olmayan insanlar açıklamalar yapıyor. Basındaki arkadaşlarımızın bu mücadeleye yardımcı olmalı. Kerameti kendendin menkul insanlar ekrana çıkarılıyor. Sabahtan beri malesef bütün kanallarımızda doğru bir yayıncılık yapılmadığı kanaatini ifade ediyorum. Nerdeyse bazı televizyon kanallarımızda harekat planları açıklanmakta. Bunlar mücadeleye zarar veriyor."

*GEREKEN YAPILACAK: Tezkere kararlılığımızın somut örneğidir. Şu an silahlı mücadele sürüyor. Silahlı kuvvetlerimize herkes güvensin. Gereken neyse yapılıyor, yapılacaktır.

*ARTIK SÖZ BİTTİ: "Terör konusunda beyanlar bizi tatmin etmez. Biz somut adımlar bekliyoruz. Bu saatten sonra kimin ne söylediğinin pek fazla önemi yok."

*32 terörist öldürüldü. Daha da artabilir. Çatışmalar sürüyor.
*Biz alınması gereken her kararı aldık, almaya devam ederiz.