BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İşim bitti! Şehit olacağım

Afyonkarahisar, iki şehit verdi. Biri ardında oğlunu bıraktı, diğeri annesini...

Abone ol Terör örgütü PKK, yine yürekleri dağladı... 12 eve ateş düşürdü. Daha geçen hafta verdiğimiz 15 şehidin acısı dinmeden, PKK yine evleri dağıttı...

Hakkari'de şehit düşen 12 askerden ikisi, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki Göçerli ve Burunkaya köyündendi. İki köyde de bugün yas var.

ŞEHİT OLACAĞINI BİLİYORDU
Öztürk ailesi, oğullarının şehit haberini jandarmadan aldı. Er Yavuz Öztürk'ün terör örgütünün kurduğu pusuda çıkan çatışmada şehit olduğunu öğrenen baba Şükrü (50), anne Fatma (50) ve ağabeyi Hüdayi Öztürk (23) yıkıldı.

8 aylık asker olan şehit Yavuz Öztürk'ün ağabeyi Hüdayi Öztürk, "Kardeşimin usta birliği Doğu'ya çıktığında 'Benim işim bitti. Kesin şehit olurum' demişti." diye konuştu.

GERİDE EŞİ VE 3 YAŞINDAKİ OĞLU KALDI
Şehit haberiyle yıkılan bir diğer aile ise yine Dinar'ın Burunkaya köyünde oldu. 2002 yılında evlenen ve 3 yaşında oğlu bulunan Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal'ın ailesi acı haber üzerine fenalık geçirdi. Şehit babasının yine uzman çavuş olan diğer oğlunun görevli olduğu Kıbrıs'ta bulunduğu, acı haber üzerine köye dönmek için yola çıktığı bildirildi.