BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.433,35
HABER /  GÜNCEL

Arsenal'in yıldızı Galatasaray yolunda

Galatasaray'ın transferde teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Arsenal'in sağ beki için son pürüzler görüşülüyor.

Abone ol

Galatasaray'ın transferde teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Arsenal'in sağ beki Eboue'nin transferinde sona yaklaştığı belirtilirken 1 hafta içinde transferin birkaç gün içinde bitebileceği öğrenildi.

İngiliz kulübünün tamamen gözden çıkardığı Fildişi Sahilli futbolcunun transferine Arsen Wenger'in de onay verdiği belirtilirken Eboue'nin Galatasaray'dan gelen teklife sıcak baktığı tek sorunun Arsenal'in istediği yüksek bonservis bedeli olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın Eboue'yi bonservisiyle almakta ısrarlı olduğu ancak Arsenal'in 7 milyon euronun altına inmediği vurgulanırken sarı kırmızılıların bu kez kiralama yöntemine yöneldiği ve birkaç gün içinde bu transferin netlik kazanacağı ifade edildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in sezon içindeki as kadrosunu da transferlere bağlı olarak şekillendireceği belirtilirken Ağustos ayı içinde yapılacak kamp çalışmalarında yeni transferlerin de takımla birlikte olmasını istediği belirtildi. Terim'in bu yuzden 15 gün içinde transferlerin tamamlanmasını ve takımla tam kadro çalışmak istediğini yönetime ilettiği vurgulandı.

Yöneticilerin 4  koldan Fatih Terim'in istediği transferleri bir an önce bitirebilmek için yoğun çaba harcadığı ifade edilirken golcü sorunun da en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağı belirtildi.