BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.420,04
HABER /  GÜNCEL

Arsenal'e bir veda da Nasri'den

Londra kulübü, Barselona'ya giden Fabregas'ın ardından Fransız orta saha oyuncusu Samir Nasri'yi de Manchester City'e sattı.

Abone ol

Arsenal ve Manchester City kulüplerinin Fransız oyuncu Samir Nasri'nin transferi konusunda anlaştıkları bildirildi.

24 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinin iki gün içinde sonuçlanması beklenirken, Manchester kulübünün Arsenal'e 25 milyon sterlin transfer ücreti ödeyeceği belirtildi.

Nasri, Arsenal'le bu sabahki antrenmana çıksa da kulübün yarın akşam oynayacağı Şampiyonlar Ligi eleme karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

Londra kulübü yarın akşam 1-0 biten ilk karşılaşmanın rövanşında İtalyan ekip Udinese ile oynayacak.

Hazard'ın transferi gündemde

Sözleşmesi bu sezonun ardından sona erecek olan Nasri'nin Arsenal'den ayrılması sonrasında gözler Fransız teknik adam Arsen Wenger'e çevrildi.

Wenger bugün yaptığı açıklamada Fabregas ve Nasri'nin kulüpten ayrılma süreçleri sebebiyle sıkıntılı bir yaz geçirdiklerini belirtti.

Fransız teknik adam "işin üzücü yanı iki harika oyuncuyu yitirmiş olmamız, ancak bu süreç bir noktada sonuçlanmalıydı yoksa takıma konsantre olmaları mümkün olmayacaktı" dedi.

Wenger, Barselona'ya giden Cesc Fabregas ile Samir Nasri'nin transferlerinin neden bu kadar geç kaldığı yönünde bir soruya "biz bu süreci daha erken bitirmeye çalıştık, ancak sadece bize bağlı bir süreç değil" cevabını verdi.

Arsen Wenger iki yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasıyla zayıflayan orta sahaya transfer sezonu bitmeden takviye yapmak niyetinde olduklarını ekledi.

BBC Arsenal'in ilgilendiği oyuncular arasında Fransız Lille takımında oynayan Eden Hazard'ın olduğunu öğrendi.