BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.430,82
HABER /  EKONOMİ

GrupHediye hayatınızı kolaylaştıracak

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için tasarlanan GrupHediye hizmetinizde... İşte tüm ayrıntılar...

Abone ol

Gruphediye, kullanıcıların ortak bir mali hedef için eforlarını kolaylıkla birleştirmelerine imkan veren bir sosyal e-ticaret platformudur. Aynı zamanda doğum günü, evlilik, nişan gibi hediye alınmasını gerektiren durumlarda hediye alan ve veren kişilerin hayatı kolaylaştıran ve hediyelere kalite katan herkese açık bir hizmettir.

GrupHediye Nasıl Kuruldu?

GrupHediye fikrinin temelleri, e-ticaret ve sosyal medyanın birleştiği sistemi farklı bir bakış açısıyla tüketicilere sunmak isteyen bir grup girişimci tarafından 2010 yılının son aylarında atılmıştır. Reklam, tasarım, dijital medya ve e-ticaret alanlarında tecrübelerini bu projede birleştiren girişimciler sayesinde GrupHediye, bir yıllık ön çalışma sonunda Temmuz 2011 tarihinde hayata geçmiştir.

GrupHediye Manifesto Nedir?

Her gün hiç nefes kesmeden gelişen dijital dünyada ticaretin, hediye alışverişinin ve ortak amaç için para toplamanın da değiştiği bir gerçektir. Bu gelişmeler kullanıcıların hayatlarına fayda sağlamalıdırlar. GrupHediye Manifesto ile bu faydalar açıklanmak istenmiştir:

1. Her zaman önemli olan düşünmektir, hediye değil !

2. Düşünmekten sonra önemli olan ise hediyenin, verildiği kişiye kattığı faydadır.

3. Her yıl milyonlar değerinde yüzbinlerce hediye alınmaktadır ancak bunların çok azı hem verilen kişiye hem de ekonomiye fayda katmaktadır. Aksine kalitesiz hediyeliklere verilen tonlarca para hem bireysel hem de toplumsal ekonomiyi negatif yönde etkilemektedir.

4. GrupHediye sosyal bir hizmettir ve amacı hem hediye verilen kişiye hem de ekonomiye katkı sağlamaktır.

5. Bu amaca her hediye alanın kendi bütçesine göre yaptığı mali eforları birleştirerek, hediyenin kalitesini arttırarak ulaşmayı hedeflemektedir.

6. Her zaman önemli olan düşünmektir ve düşününce verimlilik artar !

Neden GrupHediye?

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜFTEN TIKLAYIN